Alumil Albania
Choose your local website

Punishtja Ime

SUPREME SD115 Pivot për dyer hyrje që bëjn dallimin

Kor 31, 2019, 08:48 e paradites by Μαριαλένα Ευφραιμίδου
Mekanizmi special pivot ka aftësinë për të integruar fibrat e karbonit në sipërfaqen e panelit të derës.

Zbuloni sistemin inovativ SUPREME SD115 Pivot për dyer hyrje, të zhvilluara nga ALUMIL për krijimin e dyerve unike hyrëse me porosi, të cilat përfshijnë një mori opsionesh dhe pajisjesh, duke përmbushur çdo nevojë dhe dëshirë. Aftësia për të integruar fibrën e karbonit në sipërfaqen e panelit të derës është një inovacion global dhe një zgjidhje e vërtetë unike, e cila u bë e mundur falë bashkëpunimit të ngushtë të ALUMIL me CFT (Carbon Fiber Technologies), një kompani e specializuar në aplikimet për fibra karboni. Mekanizmi i veçantë rrotullues është atributi më i shquar i sistemit, duke ofruar jo vetëm hijeshi, por edhe aftësinë e mbi-dimensionimit, duke siguruar lehtësinë e përdorimit edhe kur një derë tejkalon lartësinë 3 m dhe afrohet një peshe prej 250 Kg. Sistemi karakterizohet nga dizajni unik minimal i saj, i cili përforcohet përmes koplanaritetit ndërmjet dyerve dhe murit dhe përmes pragut të ulët me një lartësi prej vetëm 7mm. Për më tepër, doreza e jashtme e integruar kontribuon më tej në estetikë të jashtëzakonshme të sistemit, duke e bërë atë një nga opsionet më të mira në kategorinë e dyerve të hyrjes. E fundit por jo më pak e rëndësishme, përveç estetikës dhe funksionalitetit të lartë, sistemi dallon për performancën e tij të jashtëzakonshme me izolim termik të Ud = 0,7 W / m2K dhe një rezistencë vjedhje të çertifikuar me RC3. Dizajni i ri arkitektonik, i kombinuar me pajisjet premium dhe fuqinë e lartë, e bën SUPREME SD115 Pivot një zgjedhje të jashtëzakonshme për banesat moderne, komerciale pronat dhe zyrat, duke siguruar hijeshi dhe prestigj.