Alumil Albania
Choose your local website

Evente

Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
KËRKO
QENDRA E EKSPOZITES MESSE MUNCHEN
Panairi Ndërkombëtar i Tregtisë BAU 2023
Panairi kryesor ndërkombëtar për industrinë e ndërtimit është rikthyer dhe ALUMIL do të jetë i pranishëm në këtë ngjarje të jashtëzakonshme. Me një histori që përfshin 50 vjet, BAU është një pikë referimi dhe ekspozita më e rëndësishme në industrinë e ndërtimit
CategoriesUpper: