Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko
Qershor 2021
Fragmente të Arkitekturës Bashkëkohore Shqiptare
ALUMIL Kosova mbështet eventin e organizuar për promovimin e librit "Fragmente të Arkitekturës Bashkëkohore Shqiptare".Në edicionin e parë të këtij libri u paraqitën para audiencës disa nga projektet më të spikatura e të veçanta nga të gjithë trevat shqiptare.
Prill 2021
Stadiumi Kombëtar Regbi në Bukuresht: Sistemet tona pajisin "shtëpinë" e sportit më të njohur
Bukureshti është një qytet me karakter intensiv dhe gjallëri rinore. Kryeqyteti rumun është qendra kulturore dhe ekonomike e vendit. Një pikë tjetër referimi për qytetin janë sigurisht sportet e ndryshme. Futbolli është më i njohuri, por ekziston edhe një sport që duket se është i dashur në të gjithë vendin dhe veçanërisht në Bukuresht: Regbi!
Showroom-et ALUMIL: Një eksperiencë superiore për çdo vizitor
Në ALUMIL ne e kuptojmë plotësisht rëndësinë e ndihmës për klientët tanë, për të provuar & përdorur produktet që ne zhvillojmë, përpara vendimit të tyre final rreth asaj që do zgjedhin. Kështu që, ne krijuam hapësira ekspozimi që mund të siguronin një përvojë unike për çdo vizitor tonin.
ROX Brighton: ALUMIL në zemër të mënyrës moderne të të jetuarit
Dekadat e fundit bota në të cilën jetojmë është shndërruar në një mjedis të shpejtë. Dy karakteristikat kryesore të botës sonë sot janë koha e lirë e kufizuar dhe orët e shumta që kalojmë në udhëtimet tona ditore . ROX Brighton përbën një zgjidhje alternative të qëndrimit, që synon të rindërtojë besimet tona në lidhje me jetën e përditshme në qytetet e mëdha.
SMARTIA M35: Një sistem i ri fasade me një performancë të jashtëzakonshme!
Trendet e arkitekturës moderne promovojnë linja minimale, të thjeshta, dritën natyrale në ambientet e brendshme dhe nivelet e larta të performancës që përmirësojnë qendrueshmërinë. SMARTIA M35 është një sistem modern fasade që kombinon të gjitha sa më lartë, duke mundësuar opsione të shumta për projekte të ndryshme.
Mars 2021
Webinar-et e ALUMIL : Përmirësim nëpërmjet ndarjes së njohurive
Këtë vit të gjithë kemi kuptuar që ndërlikimet e pandemisë së koronavirusit do të vazhdojnë të ndikojnë në jetën tonë të përditshme deri në një të ardhme të parashikueshme. COVID-19 ka shkaktuar shumë ndryshime në mjedisin e punës dhe i ka shtyrë kompanitë të zbulojnë metoda inteligjente dhe inovative në mënyrë që të rrisin komunikimin me punonjësit dhe partnerët e tyre.
SMARTIA S350 LT: Version i ri me tipologji të përparuara që plotëson çdo nevojë
Sistemi me rrëshqitje i izoluar termikisht SMARTIA S350 është i njohur për linjat e tij të drejta, minimale dhe fleksibilitetin bazuar në proçesin e përpunimit dhe instalimit. Ky sistem i përparuar nga ALUMIL mundëson tri tipologji të reja nëpërmjet versionit të tij të ri SMARTIA S350 LT.
Galeria Kombëtare e Greqisë: ALUMIL bëhet pjesë e një zgjerimi mbresëlënës
"Galeria Kombëtare Greke" është një pikë referimi në historinë moderne të vendit dhe një organizatë e rëndësishme kulturore që promovon artin Grek për më shumë se një shekull. Ne jemi krenarë që ALUMIL mundëson sisteme prej alumini të cilësisë së lartë dhe kontribuon në rinovimin dhe zgjerimin e tij.
Shkurt 2021
Projekti spektakolar Orbi Twin Towers në Batumi zgjedh ALUMIL
Një nga projektet më ambicioze në dekadat e fundit është "Orbi Twin Towers". Dy qiejgërvishëse identike me 160 metër secila, janë bërë pika kryesore në rrugën Khimshiashvili. Secila prej dy ndërtesave spektakolare përbëhet nga 45 histori, që përbën një nga komplekset më të mëdha hoteliere në botë. Të dy kullat kanë gjithsej 5.000 dhoma dhe apartamente dhe përvoja e të jetuarit pasurohet nga dyqanet me pakicë, restorantet, kafenetë, pishinat mbresëlënëse dhe qendrat spa.
Zbuloni sistemet e reja të jashtëzakonshme të  rrethimit të ALUMIL!
Të 3 sistemet e reja të rrethimit të ALUMIL-it dallohen për qëndrueshmërinë e tyre, gamën e gjerë të zgjidhjeve teknike dhe nivelin e tyre të lartë të personalizimit, duke siguruar gjithmonë një rezultat unik, të bërë sipas porosisë. Kombinimi i një cilësie të jashtëzakonshme, së bashku me opsionet e pasura të personalizimit sipas kërkesave të secilit projekt, është një vlerë thelbësore për çdo produkt që zhvillon kompania jonë.
Një festë globale e arkitekturës -"Ceremonia e Ndarjes se Cmimeve "ArXellence 2"
"ArXellence 2" është konkursi ndërkombëtar i ideve të arkitekturës nga ALUMIL, i cili u miratua nga Bashkimi Ndërkombëtar i Arkitektëve (UIA) dhe u krye në bashkëpunim të ngushtë me Komisionin Ndërkombëtar të Konkurrencës (Këshilli i ICC) të UIA, duke zbatuar standardet ndërkombëtare të UNESCO-s. Konkursi, pasi përfundoi çdo fazë të tij (nga vizioni dhe thirrja për dorëzime deri tek shënimet përfundimtare dhe vlerësimi i tyre), u përmbyll me sukses me një Ceremoni të Ndarjes së Çmimeve të zhvilluar online.
ALUMIL merr vulën e cilësisë më të lartë për Trajtimet Sipërfaqësore
Kompania jonë bëhet industria e parë në Greqi me çertifikimet Premium Coater & Sea Proof Plus në sistemet arkitektonike prej alumini nga GSB International.
ArXellence 2 | Ceremonia e Ndarjes së Çmimeve Online
Ceremonia e Ndarjes së Çmimeve do të zhvillohet online më datë 23 shkurt 2021. Kjo ceremoni është një element kyç për suksesin e përgjithshëm të konkursit "Arxellence 2", pasi i jep mundësinë audiencës të takojë ekipet që qëndrojnë pas projekteve kaq interesante,në mënyrë që të kuptojnë vizionin e tyre.
Janar 2021
12 aktivitetet më të mira të ALUMIL në 2020
Prania ndërkombëtare e kompanisë sonë u rrit, ndërsa zhvillimi i produkteve me cilësi të lartë mbeti aktiviteti ynë kryesor.
Dhjetor 2020
Investimi në riciklim për një të ardhme miqësore me mjedisin
Alumil investoi 2.8 milion euro në një njësi të re për ndarjen e mbetjeve prej alumini e cila u krijua kohët e fundit në objektet tona. Njësia e re, e cila u ndërtua në vetëm 3 muaj, na mundëson të përpunojmë 60 ton skrap prej alumini në baza ditore.
SMARTIA M78 : Zbuloni një sistem të ri për fasada të avancuara të vazhdueshme
Në industrinë moderne të ndërtimit "koha është para". Prandaj, projektet e ndërtimit duhet të përmbushin afatet, ndërsa qëndrojnë brenda buxhetit të planifikuar. Sistemi SMARTIA M78 është një sistem i njësuar i fasadës që mund të kontribuojë në arritjen e të dy qëllimeve të lartpërmendura, pasi është një zgjidhje me kosto efektive që kombinon cilësinë dhe lehtësinë e fabrikimit.
The Scape në Brighton: ALUMIL përqafon të ardhmen në strehimin e studentëve
Gjatë dekadave të fundit, një numër i madh i të rinjve lëvizin nëpër Evropë duke kërkuar universitetin më të mirë në fushën e tyre të preferuar . Si rezultat, kërkimi për strehim modern që mund të plotësojë nevojat e çdo studenti në përditshmërinë e tij është bërë më i rëndësishëm se kurrë.
ALUMIL Smart Gate në Presidencën e Republikës së Qipros
ALUMIL Smart Gate, paisja e avancuar për matjen e temperaturës pa kontakt, është instaluar në shumë ndërtesa në të gjithë botën, duke siguruar rezultate të larta dhe duke funksionuar si një masë parandaluese.
ALUMIL midis 25 kompanive me praktikat më të mira të Qëndrueshmërisë në Greqi
Më 7 Dhjetor, u mbajt eventi virtual Greqia e Qëndrueshme 2020. Fondacioni QualityNet mori një numër të madh të portofoleve të korporatave dhe njoftoi 25 kompanitë elitare që plotësojnë standardet e qëndrueshmërisë.
Nëntor 2020
SMARTIA S67 URBAN : Estetikë industriale dhe performancë e lartë!
Pamja industriale është rishfaqur si një stil arkitektonik, duke treguar një drejtim të ri në industrinë e ndërtimit. Numri i ndërtesave që ndjekin këtë qasje të dizajnit po rritet në të gjithë botën. Sistemi i ri me mëntesha i ALUMIL, SMARTIA S67 URBAN, ndërthur pamjen industriale dhe nivelet e larta të performancës.