Alumil Albania
Choose your local website
header

Profili Korporatës

Në ALUMIL ne ndërtojmë përsosmëri çdo ditë.

Nëpërmjet objekteve tona moderne të prodhimit dhe kontrollit të rreptë të cilësisë përgjatë gjithë linjës së prodhimit, ne sigurojmë krijimin e produkteve superiore me vlerë të lartë të shtuar. Hulumtimi dhe zhvillimi ynë i vazhdueshëm çon në ofrimin e zgjidhjeve unike me shumë tipare inovative, të cilat plotësojnë plotësisht nevojat e klientëve tanë.

Me më shumë se 30 vjet eksperiencë dhe 2.200 punonjës, në dizenjimin dhe prodhimin e sistemeve arkitekturore të aluminit, ne jemi një nga kompanitë më të avancuara që zotërojnë globalisht linjat e prodhimit  në 12 fabrikat tona në Evropë.

lifted-cylinders

Impiantet e Prodhimit

Ne e duam atë që bëjmë dhe kjo është arsyeja pse duam të jemi të shkëlqyer në çdo aspekt të saj. Që nga sot, ALUMIL ka 12 fabrika në 6 vende. Për të marrë një ide të integrimit tonë vertikal, konsideroni se objektet tona industriale përfshijnë:

 • 11 linja ekstrudimi alumini me një kapacitet prej 100.000 ton.
 • 8 linja lyerje me pudër (7 horizontale, 1 vertikale).
 • 3 linja për imitim druri dhe për ngjyra me efekte të veçanta.
 • 3 Impiante anodizimi.
 • 2 Fonderi për prodhimin e lingotave prej alumini me një kapacitet prej 80.000 ton.
 • 8 linja të montimit të ndarëseve termike.
 • 1 fabrikë prodhimi për profilet e aluminit me mbushje me shkumë.
 • 3 fabrika prodhuese për prodhimin, përpunimin dhe montimin e aksesorëve.
 • 1 fabrikë prodhimi për fletët e polikarbonatit.

Kapacitete për çdo gjë

Në stabilimentet industriale të ALUMIL funksionojnë:

 • Linjat e shumta CNC, makineritë e përpunumit mekanik, sharrat e prerjeve, makineritë e shpimit.
 • Linjat e montimit të aksesorëve.
 • Linjat e paketimit të automatizuar.
 • Linjat poliamide & ekstrudimi PVC.
 • Linja e bashkimit të konstruksioneve mbështetëse për panelet solare
 • Makineri luçidimi & linjat e bombardimit me rërë.
 • Makineritë e prodhimit të barrierave të zhurmës.
 • Njësia e fabrikimit të dyer & dritareve.
cylinders
atrium-conservatory-systems

Rangu Produkteve

Bota po ndryshon me shpejtësi dhe çdo ditë lindin kërkesa të reja. Ndërtesat moderne kërkojnë dizenjimin dhe ndërtimin e sistemeve të dyer dritareve me standarde të larta. Duke u fokusuar gjithmonë në specifikimet dhe kërkesat e tregjeve më të përparuara në mbarë botën, ALUMIL ka krijuar një portofol produkt i cili përfshin produkte inovative dhe i përgjigjet në mënyrë të përsosur nevojave moderne të ndërtimit.

Nevojat e klientëve tanë janë mjaft të gjera, dhe kështu është edhe portofoli i produkteve tona. Secili prej produkteve tona është projektuar me një mendim në mendje: Si të ofrojmë zgjidhjen më të mirë të mundshme dhe të maksimizojmë vlerën për klientët tanë.

 1. sisteme të dyer & dritareve me hapje
 2. Sisteme të dyer & dritareve me rrëshqitje
 3. Sisteme Grilash & Grila të Rrotullueshme
 4. Sisteme të dyfishtë të dyfishtë
 5. Dyert hyrëse
 6. Dyert e rezistencës ndaj zjarrit dhe funskioneve specifike
 7. Sistemet e Fasadave
 8. Sistemet ndarëse të zyrave
 9. Sistemet hijezuese
 10. Sistemet e varura
 11. Sistemet atriumesh dhe mbulesa kupolesh
 12. Sisteme të personalizuara të dyer dritareve
 13. Fleta polikarbonate
 14. Sistemet e kangjellave
 15. Sistemet  Pergola
 16. Sistemet Kuvertë
 17. Ashensorë
 18. Ndërtimi i sistemeve të integruara fotovoltaike (BIPV).
 19. Sistemet e montimit fotovoltaik
 20. Barrierat e zhurmës