Alumil Albania
Choose your local website
Alumil Showroom

 

 

Orari Vizitave

E Hënë 8:30 a.m. - 4:30 p.m.
E Martë 8:30 a.m. - 4:30 p.m.
E Mërkurë 8:30 a.m. - 4:30 p.m.
E Enjte 8:30 a.m. - 4:30 p.m.
E Premte 8:30 a.m. - 4:30 p.m.
E Shtunë Mbyllur
E Dielë Mbyllur

 

Telefonuar: 48240230

Si mund të shkoj atje?

Thjeshtë dhe shpejtë! Një shënjues në hartë me akses të mundshëm nga kudo në qytet dhe me shumë mundësi transporti si: makinë, motoçikletë, transport publik apo edhe biçikletë. Ju lutemi, thjesht zgjidhni si të vini dhe ne do të jemi në gatishmëri t'ju ndihmojmë të bëni zgjedhjen tuaj në showroom-in tonë.

Përse të vizitojmë Showroom-in e Alumil?

Për të gjetur dhe parë drejtpërdrejt produktin e duhur për shtëpinë time, që më ofron siguri, funksionalitet, si dhe modelin që dëshiroj. Që të jem në gjendje të zbuloj në një zonë moderne ekspozitore, gamën e gjerë të sipërfaqes dhe zgjedhjeve, si dhe tendencat më të fundit arkitekturore në dizajn minimal. Unë mund të gjej të gjitha opsionet për:

 

 • Dyer & Dritare
 • Dyer Hyrje
 • Fasada
 • Pergola & Zgjidhje Outdoor

Ky është vendi ku produktet plotësojnë nevojat dhe kërkesat.

 

 
Cilat janë masat mbrojtëse gjatë vizitës sime?

Në kuadër të kushteve specifike me të cilat përballemi për shkak të pandemisë së Coronavirus, ne kemi marrë të gjitha masat mbrojtëse të nevojshme për sigurinë e të gjithëve. Prandaj, ju lutemi, të lexoni me kujdes se çfarë duhet të bëni përpara se të vini në Showroom-in tonë: 

 1. Ju duhet të keni rezervuar një vizitë duke telefonuar (+355) 48240230 ose duke plotësuar formën e kontaktit.
 2. Në do të pranojmë takimet një nga një, me jo më shumë se 3 persona. Kështu që ju të mund të vini më një mik ose partner së bashku me përpunuesin ose inxhinieri që ju ka këshilluar. Nëse një grup tjetër vizitorësh ndodhet në Showroom ndërkohë, ju lutemi të tregoni durim dhe të prisni pak çaste jashtë.
 3. Vendosja e maskës është e detyrueshme në mbërritje, përpara hyrjes në Showroom. Fatkeqësisht, konsulenti/ja e Showroom-it nuk do të lejojë të futeni gjatë një vizite pa maskë.
 4. Pëgjatë vizitës, të gjithë të pranishmit, përfshirë stafin e Alumil, duhet të veshin maska mbrojtëse. 
 5. Përdorimi i xhelit antiseptikë të duarve është i detyrueshëm përpara hyrjes në Showroom.
 6. Ju duhet gjithashtu të pranoni që t`ju masim temperaturën me një termometër digjital pa kontakt.
 7. Më në fund, përpara se të filloni vizitën, ju duhet të plotësoni formularin e të dhënave të gjurmimit.

Ky proces është shumë i shpejtë dhe i nevojshëm për t`i ofruar siguri çdo vizitori dhe kolegëve tanë që mund të ju ndihmojnë. Ne ju falenderojmë paraprakisht për mirëkuptimin tuaj dhe që ndiqni rregullat në këto rrethana të veçanta. Nëse keni nevoje për diçka tjetër ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni.