Alumil Albania
Choose your local website

Alumil Solar

solar

Profil Kompanie

Alumil ka më shumë se 14 vjet eksperiencë në strukturat PV montuese për instalimet në terren dhe në çati. Alumil - Solar është një njësi biznesi i dedikuar i grupit Alumil që siguron struktura të çertifikuara PV nga aliazh alumini me rezistencë të lartë (AI 6005T6). Gama e plotë e strukturave montuese PV (me emrin e tregtimit HELIOS) janë të certifikuara ndërkombëtarisht sipas specifikave të Eurokodit 1 dhe 9. Dizajni i strukturave inovative mundëson montimin e të gjitha madhësive të kornizave PV, shumëllojshmërinë e plotë të të gjitha modeleve të teknologjive PV, duke minimizuar në të njëjtën kohë kohëzgjatjen e instalimit.

Në vitet e fundit, Alumil ka një përvojë të konsiderueshme në PV në shkallë të gjerë me kapacitet të instaluar mbi 1GW në vende të ndryshme duke përfshirë Italinë, Greqinë, Gjermaninë, Bullgarinë, Rumaninë, Turqinë, Bosnjën, Anglinë, Serbinë, Qipron, Egjiptin, Japoninë etj. Kompania gjithashtu ofron mbështetje të plotë teknike për instalimin e duhur të strukturave të montimit të aluminit në çdo instalim të madh në terren.


«Alumil Solar» mund të ofrojë mbështetje teknike lokale për çdo projekt të madh / të vogël PV me mbështetjen e inxhinierëve lokal të Alumil Group në vendet në vijim ku Alumil operon me degët e saj:

 • Gjermani
 • Qipro
 • SHBA
 • Egjipt
 • Hungari
 • Turqi
 • Serbi
 • Francë
 • Kroaci
 • Shqiperi
 • Rusia
 • Rumani
 • Bullgari
 • Bosnje
 • Emiratet e Bashkuara Arabe