Alumil Albania
Choose your local website
header

Inovacion, Dizajn , Performancë

cutting-edge-research

ALUMIL prodhon sisteme të kualitetit të lartë të aluminit të cilat janë dizenjuar dhe zhvilluar nga Departamenti Inovativ i Kërkim & Zhvillimit dhe më pas janë testuar dhe certifikuar nga institutet dhe laboratorët e çertifikimit të akredituar ndërkombëtarisht, si Ift Rosenheim (Gjermani), A.A.M.A. (SHBA), Istituto Jordano (Itali), CSTB (Francë), ATG (Belgjikë), EXOVA (Britani e Madhe) dhe shumë më tepër.
Hulumtimi dhe zhvillimi janë pjesë e ADN-së sonë. Inxhinierët tanë me përvojë dhe të trajnuar posaçërisht projektojnë sisteme të reja dhe krijojnë vazhdimisht zgjidhje të reja teknike.

Në laboratorët e avancuar të kompanisë ekzistojnë kërkime të vazhdueshme për sistemet që përfshijnë dizajn të shkëlqyeshëm, performancë të lartë dhe efikasitet të jashtëzakonshëm të energjisë. Duke përdorur pajisje të përparuara (p.sh. Printerat 3D, Makineritë CNC ) dhe në sajë të Qendrës së Avancuar të Testimit, ne jemi gjithmonë në ballë të zhvillimit teknologjik, gjithmonë një hap përpara.

Përveç kësaj, ne mbajmë bashkëpunime me Universitetet dhe Qendrat Kërkimore Evropiane dhe janë në kontakt të drejtpërdrejtë me departamentet e R & D të prodhuesve të njohur të aksesorëve të sistemit të aluminit. Prandaj, nuk është rastësi që produktet tona të certifikohen nga institutet më të njohura në mbarë botën.

 

Ne Mund Të Realizojmë Vizionin Tuaj

R & D-ja jonë është në gjendje të ofrojë zgjidhje të personalizuara për projekte që kërkojnë sisteme ose tipologji të projektuara posaçërisht. Niveli i ekspertizës së inxhinierëve tanë, së bashku me fleksibilitetin e proceseve tona të prodhimit, në sajë të organizimit të fabrikës sonë, çojnë në rezultate të jashtëzakonshme sidomos kur bëhet fjalë për zgjidhje të personalizuara. Vini re se ne kemi zhvilluar kohët e fundit një nga sistemet më të sofistikuara të dritareve hi-tech në emër të Google Inc. në New York. Niveli ynë teknologjik i avancuar në kombinim me aftësinë tonë për të ofruar zgjidhje të përshtatura, na bën një nga kompanitë më konkurruese në industri, në nivel global.
realise-your-vision
advanced-testing-center-1

QENDER TESTIMI E AVANCUAR

Proceset e rrepta të testimit për rezultatet më të mira

ALUMIL mat dhe vërteton performancën e produkteve të tij në mjediset e tij të testimit, në bashkëpunim të ngushtë me Institutin e njohur gjerman të testimit ift Rosenheim. Falë përdorimit të pajisjeve të avancuara, të certifikuara nga ift Rosenheim, ne mund të masim dhe të vërtetojmë nivelin e performancës së karakteristikave të ndryshme:

 • Përshkueshmëria e ujit - EN 1027
 • Përshkueshmëria e ajrit - EN 1026
 • Rezistenca ndaj ngarkesës së erës - EN 12211
 • Rezistenca ndaj vjedhjeve - EN 1627: 2011
 • Ndikimi i butë dhe i rëndë i trupit - EN 13049
 • Forcat ndërvepruese - EN 12046-1: 2003
 • Forcat ndërvepruese - EN 12046-2: 2003
 • Përcaktimi i rezistencës ndaj goditjes - EN 14608: 2004-06
 • Përcaktimi i rezistencës ndaj rrotullimit statik - EN 14609: 2004-06
 • Ndërtimi i pajisjeve Kërkesat dhe metoda e provës për lartësitë e dyer dritareve  - EN 13126-8: 2006-02
 • Reduktimi i zhurmës - EN 717