Alumil Albania
Choose your local website
header

Vizioni, Misioni & Vlerat

SHTRIRJA JONË

Në një mjedis global në zhvillim të vazhdueshëm, është e rëndësishme të jemi gjithnjë të vetëdijshëm se kush jemi, çfarë bëjmë dhe ku duam të shkojmë. "Motoja" jonë quhet "Ndërtimi i përsosmërisë" dhe po përpiqemi shumë që çdo ditë të bëjmë një hap më afër saj.

mission

Misioni

Misioni ynë është të përmirësojmë cilësinë e jetës së njerëzve duke rritur performancën e ndërtesave të tyre, me produkte të cilësisë më të lartë, teknologjisë dhe estetikës. Ne u ofrojmë klientëve tanë produkte që ofrojnë:

 • Rezultatet e larta estetike në përputhje me trendet e fundit arkitekturore.
  Efikasiteti i energjisë përmes sistemeve të avancuara të izolimit termik të aluminit dhe sistemeve të mbrojtjes nga drita.
 • Nivel i lartë i sigurisë kundër vjedhjeve, vandalizmit, zjarrit, tymit dhe tërmeteve.
 • Mbrojtja edhe në kushte ekstreme të motit.
 • Zgjidhje të ndryshme për njerëzit me nevoja të veçanta.
 • Zgjidhjet e energjisë së ripërtëritshme përmes integrimit të sistemeve fotovoltaike në njësitë e ndërtimit.

Vizioni

Vizioni ynë është të jemi një kompani lider në zhvillimin dhe prodhimin e sistemeve të aluminit për aplikime arkitekturore.
vision
values

Vlerat

Vlerat tona janë thelbi i filozofisë sonë të përgjithshme të biznesit dhe pasqyrojnë mënyrën se si i afrohemi klientëve tanë dhe palëve të interesit.

 •  Integriteti: Veprimet tona karakterizohen nga sinqeriteti, ndershmëria dhe qëndrueshmëria. Ne i respektojmë angazhimet dhe mbajmë premtimet tona. Ne kryejmë aktivitetet tona të biznesit me ndershmëri dhe paanësi, pa u ndikuar nga faktorë të jashtëm ose nga simpatitë dhe vlerësimet personale.
 • Shpirti i Ekipit: Ne vendosim marrëdhënie të hapura dhe pozitive në mënyrë që të promovojmë bashkëpunimin dhe të arrijmë rezultate më të mira. Ne besojmë se rezultatet e ekipit janë gjithmonë më të mëdha se rezultatet individuale të njerëzve që e përpilojnë atë. Ne inkurajojmë dhe përdorim komunikimin interaktiv dhe dialogun konstruktiv.
 • Iniciativa: Ne përdorim çdo burim, qofshin njerëzor apo jo, duke synuar progres të vazhdueshëm personal dhe fizik, i cili rrjedh nga idetë e të gjithëve.
 • Besnikëria: Kompania dhe punonjësit e saj tregojnë besnikëri ndaj klientit, si dhe njëri-tjetrit.
 • Meraki: Meraki është një fjalë që grekët shpesh përdorin për të përshkruar të bëjnë diçka me shpirt, kreativitet ose pasion - kur ju vendosni 'diçka nga vetja' në atë që po bëni.