Alumil Albania
Choose your local website

Ekstrudimi dhe përpunimi

extrusion-machining

Profil Kompanie

Nëpërmjet objekteve tona moderne të prodhimit dhe kontrollit të rreptë të cilësisë përgjatë gjithë linjës së prodhimit, ne sigurojmë krijimin e produkteve superiore me vlerë të lartë të shtuar. Hulumtimi dhe zhvillimi ynë i vazhdueshëm çon në ofrimin e zgjidhjeve unike me shumë tipare inovative, të cilat plotësojnë plotësisht nevojat e klientëve tanë.

Rrjeti ynë i gjerë i filialeve në të gjithë globin, numri i madh i fabrikave tona private dhe qendrat tona të shpërndarjes të shumta sigurojnë shërbim efikas ndërkombëtar.

Të dhëna

  • 100.000 ton nxjerrje alumini
  • 75.000 ton veshje pudër
  • 80.000 ton lingota
  • 22.000 ton alumini I anodizuar
  • 30.500 ton profile me izolim termik
  • 950.000 m2 prej kompozite të përbërë prej alumini
  • 2.000.000m2 fletë prej polikarbonati
  • 10.000.000 m2 profile poliamide