Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

Archiclub: ALUMIL në një showroom inovativ për arkitektët në Kiev

Archiclub është një showroom i ri, që u përurua kohët e fundit në qendër të Kievit, në një bulevard të populluar. Kjo është një ekspozitë - hapësirë ​​bashkëpunimi, e krijuar për të përmbushur nevojat moderne të arkitektëve, duke ofruar zgjidhje të personalizuara dhe produkte të cilësisë së lartë për projektet e tyre.

Archiclub është një nismë unike, pasi përfshin 3 marka të ndryshme, secila lider në fushën e saj. Konkretisht, industria e aluminit përfaqësohet në këtë showroom nga ALUMIL, ndërsa markat Gentaş dhe Kalesinterflex përfaqësojnë industrinë e ndërtimit në fushat e drurit dhe respektivisht qeramikës. Pjesëmarrja e ALUMIL me sistemet e saj të cilësisë së lartë, rrit praninë e saj lokale në Kiev, zgjeron marrëdhëniet e saj me komunitetin arkitektonik në këtë rajon dhe mbi të gjitha, nxjerr në pah ekspertizën e tij ndërkombëtare.

Çështja kryesore që Archiclub synon të mbulojë është të plotësojë nevojat e arkitektëve , duke u siguruar atyre produkte të jashtëzakonshme për projektet e tyre. Në thelb është një hapësirë ​​ku një profesionist mund të gjejë zgjidhjet e duhura për dizajnet e tij/saj. Në të njëjtën kohë, Archiclub do të funksionojë si një vend në të cilin arkitektët do të jenë në gjendje të punojnë në hapësirat personale që do të jenë në dispozicion, të organizojnë takimet e tyre dhe gjithashtu të ndajnë përvojat e tyre me kolegët dhe bashkëpunëtorët e tyre në një mjedis miqësor dhe komod.

Prania e ALUMIL si një markë ekskluzive për sistemet e aluminit në një ekspozitë moderne siç është Archiclub, nënvizon synimin e kompanisë për të qenë gjithmonë në pararojë të përparimit në çdo vend në të cilin operon.

Shto tek të preferuarat