Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko
Qershor 2020
Smart Gate: Zgjidhja inteligjente kundër virusit korona
Matje e menjëhershme e temperaturës nga distanca, pa rrezatim, me saktësi të lartë dhe kalime të vazhdueshme.
SUPREME S700: Zgjidhje e re e avancuar me rrjetë insketesh minimale e varur nga lart
Sistemi me ngritje dhe rrëshqitje SUPREME S700 përfaqëson gjeneratën e re të sistemeve të nivelit të lartë të ALUMIL që mbulojnë hapësira të gjera me kërkesa nga më të ndryshme. Ky sistem me cilësi të lartë tani është kompletuar me mbrojtjen e tij ekskluzive ndaj insekteve ose rrezeve të diellit (nëse aplikohet një rrjetë më e trashë), pasi ne kemi pasuruar serinë SUPREME S700 me një rrjetë të re insektesh e varur nga lartë.
Alberni: Kulla futuriste 43-katëshe në Vankuver e pajisur me SUPREME S700
Pas përfundimit qiellgërvishtësi "Alberni" pritet të jetë një nga ndërtesat më mbresëlënëse të qytetit për komunitetin arkitektonik. Ndërtesa 43 katëshe me 133 metra e gjatësi do të jetë qendra e zonës, pas procesit të ripozicionimit të saj. Ndërtimi do të zëvendësojë një ndërtesë të vjetër zyre dhe do të mirëpresë 188 njësi banimi, ndërsa ambientet tregtare do të vendosen në nivelin e rrugës. Për më tepër, ai do të përfshijë 271 vende parkimi.
Praktika Akademike 2020
Këtë javë pritëm studentët e inxhinierisë ekonomike nga Universiteti Politeknik i Tiranës (Fakulteti Mekanik) për të filluar praktikën vjetore para diplomimit Bachelor.
Dita Botërore e Dhurimit të Gjakut
Dhurimi i gjakut është një akt i thjeshtë, personal, njerëzor që nuk krijon varësi. Duke qenë se nuk mund të prodhohet mënyra e vetme për të gjeneruar apo furnizuar me gjak është përmes dhurimit vullnetar.
Prill 2020
Zbuloni sistemin e ri inovativ SUPREME S650 PHOS versioni Eklips
SUPREME S650 PHOS version Eklips, është krijuar për të ofruar një udhëzues të fshehur inovativ, i cila siguron vazhdimësinë e finiturës së dyshemesë midis hapsirës së brendshme dhe asaj të jashtme.
Shkolla Verore e-Thes Sponsorizuar nga Alumil
Të gjithë planifikuesit e ngjarjeve të Shkollës Verore Thes po përshtaten me kushtet e jashtëzakonshme të shkaktuara nga pandemia Coronavirus (COVID-19), dhe po ndryshojnë metodën e arsimimit, duke plotësuar nevojat e studentëve dhe sjellë në shtëpitë e tyre shkollën e suksesshme verore (e cila është mbajtur për katër vjet në edicionin e saj veror)!
Mars 2020
ALUMIL në luftën kundër COVID-19 përmes printerave 3D të teknologjisë së lartë
ALUMIL, duke kuptuar rëndësinë dhe rrezikun e përpjekjes së njerëzve që punojnë në njësitë e kujdesit shëndetësor të vendit, vendosi të vazhdojë me prodhimin e maska mbrojtëse përmes printerëve 3D të ndodhur në premisat e kompanisë.
Janar 2020
SUPREME S650 minimal me rrëshqitje i zgjedhur për projektin H303
Ndërtesa mbresëlënëse e banimit "H303", e vendosur në periferinë jugore të Athinës, do të përfundojë së shpejti. Miratimi i një dizajni arkitektonik organik, që synon pozicionimin në mënyrë harmonik të ndërtesës në mjedisin e saj natyror, Studio Arkitekturore 314 përfshiu në guaskën e jashtme një dizajn të formave gjeometrike të frymëzuara nga natyra, që ngjasojnë me petalet e një zambaku, duke i dhënë formë unike ndërtesës.
SMARTIA M630 PHOS ofron zgjidhje me rrjetat e insekteve të kualitetit të lartë
Sistemi minimal me rrëshqitje SMARTIA M630 PHOS është pasuruar me zgjidhje të reja të shkëlqyera të rrjetave kundër insekteve, të cilat ruajnë të njëjtën estetikë minimale pasi fshihen në udhëzuesit e sistemit. Më konkretisht, tipologjitë e reja që u shtuan janë tipologjia dyshe me rrëshqitje horizontale me rrjeta të integruara të insekteve dhe të katër tipet që përmbajnë tipologjitë e integruara me rrjetat e insekteve me takim.
ALUMIL u vlerësua nga FIG për Vlerën Greke
"Vlera Helene" është themeluar si një institucion ceremonial i dhënies së çmimeve që promovon prodhimet e suksesshme dhe mbahet çdo vit nga Federata e Industritë Greke në mënyrë që të nxjerrë në pah dhe të shpërblejë ndërmarrjet greke prodhuese që dallohen për dinamizmin dhe epërsinë e tyre.
Një nga ndërtesat më të përfolura për 2020 është pajisur me sistemet ALUMIL
Viti 2020 është fillimi i një dekade të re dhe në këtë kontekst CNN Style publikoi një artikull me 20 ndërtesat më të parashikuara për të formuar vetë qytetet dhe arkitekturën tonë. Referenca e parë e artikullit ka të bëjë me një ndërtesë mbresëlënëse që ishte e pajisur me sistemet e avancuara ALUMIL prej alumini, "Shtëpia Vancouver" e vendosur në Vancouver, Kanada, e projektuar nga zyra e famshme e arkitekturës Bjarke Ingels Group.
Dhjetor 2019
Hapja e madhe e Showroom-it të ri në Bukuresht
ALUMIL pati kënaqësinë e madhe për të festuar hapjen madhështore e një showroomi të ri të rinovuar në Bukuresht në kuadrin e 30 vjetorit të saj.
Zgjidhje holistike për njësitë hoteliere nga ALUMIL në ekspozitën XENIA
Ekspozita XENIA, e specializuar në industrinë e turizmit - një nga më të mëdhatë në llojin e saj në Evropën Juglindore, u zhvillua midis 23 dhe 25 nëntorit me më shumë se 32,000 vizitorë, kryesisht profesionistë nga industria e turizmit dhe arkitektë me interes në projektet hoteliere.
SMARTIA M630 PHOS: Fitues i Çmimit Archiproducts Design 2019
Sistemi ynë i ri minimal i rrëshqitjes SMARTIA M630 PHOS me pamje shumë të hollë ka fituar Çmimin Design Archiproducts në kategorinë Building Shell falë modelit të tij të jashtëzakonshëm minimal, performancës më të lartë të certifikuar dhe patentave ndërkombëtare që përfshin.
Rrjeti botëror i Hotelerisë “Nobu" në qendër të Londrës zgjedh ALUMIL
Hoteleri Nobu, marka e jetesës e krijuar globalisht, e themeluar nga aktori i njohur i Hollywood-it Robert De Niro, Chef Nobu Matsuhisa me famë botërore dhe prodhuesi i mirënjohur i filmit Meir Teper, po zgjerohet me një njësi të re hoteliere në Londër.
Tetor 2019
Zbuloni SMARTIA-n e Re M45000
Sistemi i ri i shkëlqyeshëm jo i izoluar termikisht për dyer dritare me ngritje & rrëshqitje
Fari Ndriçues
Rrokaqiejt e artë "Fari Ndriçues" në Tel Aviv zgjodhi ALUMIL
"Akademia ALUMIL" hap dyert e saj me vizionin për të promovuar përsosmërinë
Akademia e re ALUMIL me emrin “ALUMIL Academy” ka hapur dyert e saj për komunitetin e përpunuesave
Çmimet Prodhimi Ekselencës 2019
Përsosmëri me dy Çmime Ari vetëm për ALUMIL