Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

SUPREME S650 Eclipse: Dizajn minimal me performance të përkryer të izolimit akustik

Ndotja intensive akustike është një problem i madh që ka një efekt negativ në standardet e jetesës së banorëve, veçanërisht në qytetet e mëdha. Duke njohur këtë çështje të rëndësishme, ne përpiqemi gjithmonë të ofrojmë produkte me mbrojtje të lartë kundër zhurmave të jashtme.

SUPREME S650 PHOS Eclipse u krijua në këtë frymë. Është një sistem rrëshqitje me cilësi minimale, me një cilësi të lartë, me një rrugë inovative të fshehur në dysheme, që siguron uniformitetin e dyshemesë midis anës së brendshme dhe të jashtme të kornizës. Përmes njohurive tona, ne vendosëm standarde të larta për performancën e izolimit të zërit të sistemit dhe arritëm rezultate të shkëlqyera.

Sistemi S650 Eclipse u testua për performancën e tij të izolimit të zërit nga Laboratori i Teknologjisë Arkitektonike të Universitetit Aristotel në Selanik. Pasi kaluam me sukses të gjitha provat, kemi marrë Certifikatën e Izolimit Akustik me një indeks të ponderuar të zvogëlimit sonor prej 46 dB. Një sistem arkitektonik i avancuar alumini, siç është SUPREME S650 PHOS Eclipse, ofron jo vetëm estetikë minimale dhe dizajn inovativ, por edhe performancë të lartë izolimi. Certifikimi i ri i izolimit akustik sipas standardeve ndërkombëtare, plotëson karakteristikat e sistemit, duke e bërë atë opsionin e përsosur për ndërtesat dhe vendbanimet që kërkojnë performancë të lartë akustike.

Shto tek të preferuarat