Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

SMARTIA S67 URBAN : Estetikë industriale dhe performancë e lartë!

Pamja industriale është rishfaqur si një stil arkitektonik, duke treguar një drejtim të ri në industrinë e ndërtimit. Numri i ndërtesave që ndjekin këtë qasje të dizenjimit po rritet në të gjithë botën. Sistemi i ri me mëntesha i ALUMIL, SMARTIA S67 URBAN, ndërthur pamjen industriale dhe nivelet e larta të performancës.

Sistemi është i disponueshëm në dy versione me nivel të ndryshëm të efiçiencës së energjisë, versioni standard dhe versioni Hi. Dizajni pasqyron një qasje moderne, ndërsa pamja e vërtetë prej çeliku arrihet nga muntins që mund të instalohen në kombinime të ndryshme, në mënyrë që të ndajnë xhamat në pjesë më të vogla dhe të krijojnë dritaret klasike të rrjetit. Për më tepër, sistemi mund të mbështetet nga mentesha të fshehura që përmirësojnë dukshëm pamjen e përgjithshme.

Pavarësisht estetikës, S67 URBAN dallohet për shumë përfitime të tjera. Efiçenca e lartë e energjisë është një ndër to. Sistemi termik i izoluar luan një rol kyç në mbajtjen e një temperature konstante në ambientet e brendshme. Si rezultat, ruajtja e energjisë e cila është arritur, kontribuon gjithashtu dhe në ruajtjen e parave përgjatë kohës ( duke reduktuar kostot e ngrohjes etj). Më së shumti, S67 URBAN mundëson zgjidhje nëpërmjet xhamit të trefishtë dhe karakterizohet për ngushtësinë e shkëlqyeshme të ujittre nivele dhe ajrin përmes copë litareve EPDM. Një element shumë i rëndësishëm është qëndrueshmëria e tij, e cila siguron sigurinë në kombinim me rezistencën e saj të shkëlqyeshme kundër vjedhjeve (sistemi i mbylljes evropiane të Groove).

ALUMIL është vazhdimisht në kërkim të zgjidhjeve të produkteve të reja që mbulojnë një gamë të gjerë të nevojave. SMARTIA S67 URBAN është një sistem i jashtëzakonshëm që nxjerr në pah estetikën industriale - çeliku - dhe është një zgjedhje e shkëlqyeshme, qoftë për ndërtime të reja ose për rinovime. 

Shto tek të preferuarat