Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

Parkview and Vista

Bregdeti i Beogradit : ALUMIL merr pjesë në një projekt ambicioz rivitalizimi urban

Bregdeti i Beogradit është një ndër projektet më ambicioze të rivitalizimit në Europë që - me përfundimin e tij - do ta vendosë Beogradin në hartën ndërkombëtare midis qyteteve me qendrat më të mira ndërkombëtare të Biznesit dhe Rezidencës në botë. Projekti përfshin një numër kullash dhe ndërtesash në shkallë më të ulët që do të strehojnë apartamente, zyra, dyqane me pakicë, restorante dhe kafene.

Vista & Parkview, dy kullat shumëkatëshe, janë ndërtuar dhe janë në dispozicion për përdorim biznesi dhe banimi. Vetëm 2 km nga qendra historike dhe parku Kalemegdan, dy rrokaqiejt janë në mes të aktiviteteve të ndryshme urbane dhe kulturore. Gjithashtu, kjo zonë është afër Sheshit të Republikës dhe Muzeut Kombëtar, ndërsa afërsia e saj me zonën e gjallë të bregut të lumit Sava e bën jetën e përditshme aventureske, duke na kujtuar qytetet e mëdha që "nuk flenë kurrë". Të dy kullat kanë 23 kate secila dhe janë ndërtesat më të dëshirueshme të banimit në qytet. Jeta e përditshme në Vista & Parkview sjell një ndjenjë metropolitane të mënyrës së jetesës dhe në të njëjtën kohë hapësirat e kopshtit të dizajnuara bukur sigurojnë një mjedis të qetë. Për më tepër, pamja nga dy rrokaqiejt në park është një pjesë e rëndësishme e gjithë përvojës, sepse krijon një ekuilibër thelbësor midis dizajnit arkitektonik inovativ dhe elementit natyror. Përveç apartamenteve, në nivelin e parë të ndërtesave gjejmë dyqane me pakicë, kafene dhe restorante

Kompania jonë merr pjesë në këtë projekt të shquar, duke pajisur dy kullat me sistemet e SUPREME S77 dhe SMARTIA M50. Kërkesa kryesore ishte performanca e lartë e izolimit termik, për të arritur efikasitet të lartë të energjisë në ndërtesa. Duke marrë parasysh lartësinë e Parkview & Vista, standardet për rezistencën ndaj presionit të erës ishin të larta, kështu që sistemi me hapje i izoluar SUPREME S77 ishte një zgjidhje e shkëlqyeshme falë qëndrueshmërisë së tij ndaj kushteve ekstreme të motit. Për më tepër, SMARTIA M50 është një sistem i përparuar i fasadave që ofron një rritje të performancës statike. Si rezultat, brendësia e kullave mbetet e paprekur nga ndryshimet e motit, duke siguruar siguri dhe harmoni në jetën e përditshme.

Pjesëmarrja e ALUMIL në një projekt që zhvillon Beogradin dhe hap një kapitull ndërkombëtar për qytetin, është një testament për një prezencë dominuese të kompanisë jo vetëm në zonën e Ballkanit, por në shkallë globale, ku marrin pjesë zhvillimet më të avancuara arkitektonike dhe konstruktive.

Shto tek të preferuarat