Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

SUPREME S650 e-Motion: Inovacioni në lëvizje!

Keni menduar ndonjëherë se si do të dukej një shtëpi me korniza me lëvizje elektrike? Ju punoni nga shtëpia dhe dëshironi të keni kontrol të plotë ndaj dritareve, pa u shpërqëndruar? Skuadra Kërkim & Zhvillim e ALUMIL, është një hap para bazuar në nevojat moderne të shtëpisë, SUPREME S650 e-Motion të dizenjuara dhe të zhvilluara, sistemet e avancuara me rrëshqitje prej alumini që operojnë me lëvizje elektrike!

S650 e-Motion është versioni i automatizuar i serive SUPREME S650 PHOS. Prandaj, ai ndan të gjitha tiparet inovative dhe performancën më të lartë të modelit fillestar, duke shtuar përparësinë e madhe të lëvizjes elektrike. Dizajni novator i versionit elektrik, në kombinim me mekanizmin e fshehur, siguron lëvizjen krejtësisht të qetë të sistemit, pa bërë asnjë kompromis mbi funksionalitetin, sigurinë dhe estetikën e tij.

SUPREME S650 e-Motion është ideale për mbulimin e hapësirave të gjera, pasi siguron qëndrueshmëri dhe pamje të gjerë, të pandërprerë. Për më tepër, 25 mm alumini i dukshëm në profilin e ndërthurur (ku takohen të dy kanatet), thekson modelin e tij minimal. Gjithashtu, element kryesor i sistemit janë profilet e fshehura që janë integruar plotësisht në mur dhe rrisin estetikën minimale. Në të njëjtën kohë, sistemi është pasuruar me tipologji të reja stile takimesh dhe tipologji këndore, të cilat ofrojnë fleksibilitet më të madh. Së fundmi, vlen të përmendet se megjithëse sistemi kontrollohet plotësisht në distancë, ekziston mundësia e funksionimit manual në rast emergjence, ndërsa në rast të ndërprerjes së energjisë elektrike ai ende mund të funksionojë pa probleme falë një baterie të përfshirë në mekanizëm. 

Është e drejtë për të thënë se e ardhmja e sistemeve të dritareve dhe dyerve do të përfshijë kontrollin dhe funksionimin në distancë. SUPREME S650 e-Motion është një sistem alumini që vjen nga e ardhmja për ta bërë jetën tuaj më të lehtë dhe për të vënë aktivitetet tuaja të përditshme ... në lëvizje!

 

Shto tek të preferuarat