Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

BAU 2023: Prania dominuese nga ALUMIL

Ndikimi ndërkombëtar i ALUMIL u demonstrua qartë në panairin e fundit BAU 2023 në Mynih, i cili u zhvillua nga 17-22 Prill. Pjesëmarrja e këtij viti - e 13-ta me radhë - shënoi praninë e pandërprerë të kompanisë në eventin prestigjioz në një hark kohor prej 26 vitesh.

    Stenda mbresëlënëse dhe një ekip i madh personeli i specializuar

Qëllimi kryesor i pjesëmarrjes sonë në BAU 2023 ishte të theksojmë praninë tonë të fortë globale dhe përsosmërinë e prodhimit. Pika jonë kryesore ishte stenda me sipërfaqe prej 288 m2, me dizajnin e saj unik e cila ishte një nga më të mëdhajat dhe me tërheqese në seksionin e Sallës B1, ku u prezantuan disa nga aktorët më të rëndësishëm në industrinë globale të aluminit.

Vlen të përmendet se ne mbërritëm në Mynih me më shumë se 100 anëtarë të fuqisë sonë punëtore dhe përfaqësues nga 22 vende ku Grupi ka filiale. Prania gjithëpërfshirëse e kompanisë pasqyroi ekspertizën, besimin dhe nuk mungoi të lërë përshtypje shumë të mira në audiencën e madhe, ne të cilen u mblodhën - rreth 10.000 njerëz - për të eksploruar ekspozitat.

 

 

Produktet që vodhën shfaqjen

Diversiteti i produkteve të ALUMIL ishte unik, edhe në krahasim me forcat e rëndësishme të konkurrencës ndërkombëtare. Zgjidhjet e reja inovative dhe gjithsej 28 ekspozita të ndryshme për një gamë të gjerë përdorimesh ishin në dispozicion të vizitorëve, të cilët mund t'i shikonin nga afër dhe të merrnin informacion të dobishëm nga konsulentët tanë të specializuar.

Nga kornizat me mentesha, rrëshqitëse, sistemet fasadë deri te dyert e hyrjes, gardhet dhe pjergolat, sistemet që prezantuam në ekspozitë mbulojnë nevoja të ndryshme. Sistemet që morën komentet më pozitive ishin: versioni i lakuar SUPREME S650 PHOS, seria Eclipse me gjurmën e fshehur, pergola bioklimatike SMARTIA PG160P Santorini, si dhe dyert e hyrjes SMARTIA S67 Urban & SMARTIA SD77 Pivot Urban. Ndërsa qershia mbi tortë gjatë gjithë ekspozitës ishte Veshja e Barkodit, përballë së cilës shumë vizitorë fotografuan me entuziazëm.

     Më e mira nuk ka ardhur ende

Për ALUMIL-in, pjesëmarrja në BAU 2023 ishte një sfidë e madhe, e cila rezultoi një sukses i plotë dhe vërtetoi statusin e saj ndërkombëtar. Në të njëjtin nivel me kompanitë lider në botë në industri, firma jonë la një përshtypje të pashlyeshme me gamën e saj të gjerë të produkteve që shfaqnin cilësi të nivelit të lartë dhe estetikë të pashembullt. Përpjekjet tona të ardhshme parashikohen të jenë po aq të suksesshme sa ato të mëparshmet, ndërsa vazhdojmë të rrisim standardet dhe të mos ngadalësojmë kurrë në ndjekjen e përsosmërisë.
Shto tek të preferuarat