Alumil Albania
Choose your local website
header-global-presence

Prezenca Globale

MENDOJMË GLOBALISHT VEPROJMË LOKALISHT
Një rrjet i fuqishëm ndërkombëtar i shitjeve në mbi 60 vende të botës, me 32 degë në të gjithë globin, në të gjitha kontinentet, dëshmojnë se ALUMIL është ndër furnizuesit kryesorë të sistemeve të aluminit arkitekturor, me produkte që plotësojnë kërkesat më të larta dhe mbulojnë një gamë mbresëlënëse nevojash arkitekturore.
world-map

Për mbi 30 vjet, ne hartimin dhe zhvillimin e zgjidhjeve në shkallë globale dhe ofrojnë produkte të përshtatura sipas nevojave lokale të secilit treg. Përvoja e akumuluar e ALUMIL nëpërmjet angazhimit të saj në tregjet ndërkombëtare çon në zgjidhje që përfshijnë teknologjinë më të avancuar dhe produktet që janë të një-lloji.

Rrjeti i gjerë i degëve tona në mbarë botën, numri i madh i fabrikave tona private dhe qendrat tona të shpërndarjes të shumta sigurojnë shërbim efikas ndërkombëtar.

 • Prezenca në mbi 60 vende në të gjitha kontinentet.
 • 32 Filialet në mbarë botën.
 • 12 fabrika në 6 vende: Greqia, Bullgaria, Rumania, Shqipëria, Serbia, Bosnja dhe Hercegovina.
 • Shitjet të zotëruara privatisht & Dyqanet e distribucionit (SDS): Greqia, Rumania, Serbia, Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Mali i Zi, Qipro, Kroacia, Fyrom, Bullgaria, Kosova, Turqia, Egjipti, Kenia, India.
 • 10.000 partnerë në mbarë botën.
 • Strong Inxhinieri (Greqi, SHBA, Rumani, Serbi, Dubai, Indi).

Evolucioni i ALUMIL

Në mbarë botën gjatë gjithë viteve me krijimin e degëve të shumta në të gjitha kontinentet.

 • 1997 Rumania
 • 1998 Shqipëria dhe Bullgaria
 • 1999 Ukrainë
 • 2000 Fyr, Qipro, Egjipt dhe Gjermani
 • 2003 Serbia
 • 2004 Bosnja dhe Turqia
 • 2005 Mali i Zi
 • 2006 Franca
 • 2007 U.A.E.
 • 2008 U.S.A.
 • 2009 Kosova
 • 2014 Kenia dhe Kroacia
 • 2015 Indi