Alumil Albania
Choose your local website
Header specifier

Shërbimi & Suporti

Ekipi ynë i inxhinierisë ofron shërbime të plota teknike dhe inxhinierike për projekte të mëdha të ndërtimit në të gjithë globin, duke bashkëpunuar ngushtë me arkitektët, zhvilluesit e projektit, kompanitë e ndërtimit dhe përpunuesit.
Knowledge base specifiers

Baza e Njohurive

Mirë se erdhët tek Baza e Njohurisë ALUMIL! Ne duam të sigurojmë një eksperiencë të jashtëzakonshme të konsumatorëve dhe t'ju japim përgjigje sa më shpejt për materialet relevante. Ky është vendi për të kërkuar dhe shfletuar broshurat dhe dokumentacionin teknik.

Edukim & Trajnim

Si kompani, ne konsiderojmë dijen thelbësore për bashkëpunimin tonë në mënyrë që të ndërtojmë një partneritet të fortë. Kjo është arsyeja pse ALUMIL Group ka krijuar një institut të veçantë të quajtur "ALUMIL ACADEMY" me qëllim që t'u sigurojë partnerëve tanë njohuri dhe trajnim në çështjet teknike dhe tregtare.

Paraqit historikun tënd

A jeni dizenjues apo një arkitekt me një projekt të madh për të ndarë? Ne duam të dëgjojmë për atë! Ne jemi gjithmonë në vëzhgim për ndërtimin e projekteve që janë bërë me produktet ALUMIL. Ndani projektin tuaj me ne, dhe ne mund të shfaqim atë edhe në faqen tonë të internetit