Alumil Albania
Choose your local website

Gjej një përpunues

ALUMIL ka një rrjet botëror të fabrikuesve të miratuar, që prodhojnë produkte ALUMIL sipas dizajnit dhe specifikimeve që ju nevojiten.
Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko

Partnerët 94 Gjetur
Tirane
Detajet

Glass Construction

Supreme
Rr. Aleksander Moisiu Stacioni fundit kinostudios Tirane 1001 Shqipëri
Lezhë
Detajet

Gruppo Koni

Supreme
Rr.Markatomaj Ndt. 4-kateshe. Lezhë 4502 Shqipëri
Tirane
Detajet

Nesim SHPK

Supreme
Rr.Myslym Keta Shish Tufinë Tirane 1001 Shqipëri
0682071019
Tiranë
Detajet

Ralumil

Supreme
Rruga: "Ibrahim UK Murataj" Tiranë 1001 Shqipëri
+355672074480
Trane
Detajet

TEHA KONSTRUKSION

Supreme
Autostrada Tirane-Durres km 12 Trane 1001 Shqipëri
Rrogozhine
Detajet

Aek Sh.p.k

Ish Magazina e Pambukut Rrogozhine 2503 Shqipëri

Agim Mema

Rruga Toti Dhamo, Lagjja Shenkoll, Elbasan. 1001 Shqipëri
0692325075
Durres
Detajet

Al - ZETA shpk

Lagjja 14, Shkozet, magazinë kat-1, brenda ish-BKT Durres 2002 Shqipëri

AL BOCI SHPK

Zona Industriale, rruga nacionale Gjirokaster-Kakavie, godine 1-kateshe, Gjirokaster. Shqipëri
0692074143
Tirane
Detajet

Al-Alb Tirana SHPK

Rr.Xhanfize Keko; ish-Porcelanit, Prapa Kinostudios Tirana, Albania Tirane 1001 Shqipëri