Alumil Albania
Choose your local website

Përpunuesit

ALUMIL ka një rrjet botëror të fabrikuesve të miratuar, që prodhojnë produkte ALUMIL sipas dizajnit dhe specifikimeve që ju nevojiten.
Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko

Partnerët 58 Gjetur
Tirane
Detajet

Glass Construction

Supreme
Rr. Aleksander Moisiu Stacioni fundit kinostudios Tirane 1001 Shqipëri
Lezhë
Detajet

Gruppo Koni

Supreme
Rr.Markatomaj Ndt. 4-kateshe. Lezhë 4502 Shqipëri
Tiranë
Detajet

Ralumil

Supreme
Rruga: "Ibrahim UK Murataj" Tiranë 1001 Shqipëri
+355672074480
Trane
Detajet

TEHA KONSTRUKSION

Supreme
Autostrada Tirane-Durres km 12 Trane 1001 Shqipëri
+35547406050
Rrogozhine
Detajet

Aek Sh.p.k

Ish Magazina e Pambukut Rrogozhine 2503 Shqipëri
Tirane
Detajet

Agim Mema

Rr. Met Alurgjiku Tirane 1001 Shqipëri
Durres
Detajet

Al - ZETA shpk

Lagjja 14, Shkozet, magazinë kat-1, brenda ish-BKT Durres 2002 Shqipëri
Tirane
Detajet

Al-AlbTirana shpk

Rr.Xhanfize Keko; ish-Porcelanit, Prapa Kinostudios Tirana, Albania Tirane 1001 Shqipëri
Tirane
Detajet

Alfa-e shpk

Rr. Siri Kodra tek Frigoriferi i Madh. Tirane 1001 Shqipëri
Vlore
Detajet

ALSAJ.alumin

lagjia Ferras (RRG : FERRAS KM 4 ) Vlore 9400 Shqipëri