Alumil Albania
Choose your local website

Pozicionet e punës

Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Vendi
Menaxher-Linjë Prodhimi (Albania)
Menaxher / Inxhinier Mekanik / Linjë Prodhimi
Financier / Specialit Kosto (Albania)
Financer - Specialist Kosto
Inxhinier Mekanik (Linjë Prodhimi) (Albania)
Inxhinier Mekanik / Linjë Prodhimi
Punëtorë në Linjë Prodhimi (Albania)
Punëtorë / Linjë Prodhimi