Alumil Albania
Choose your local website
career-header

Karrierat

Zhvillohet një mjedis ku njerëzit tanë kontribuojnë në vizionin e kompanisë nëpërmjet zhvillimit të tyre profesional dhe personal. Ne po kërkojmë njerëz që jetojnë për të sfiduar, për të prodhuar ide të reja dhe për të ndërtuar përsosmërinë çdo ditë. Ne po kërkojmë për kandidatët që do të bëjnë dallimin!

Pse të punosh tek Alumil

Duke njohur kontributin e njerëzve në suksesin e kompanisë, ne ofrojmë një mjedis pune multikulturor që mbështet nevojat e ndryshme të të gjithë punonjësve. Kultura jonë e korporatave karakterizohet me frymën e ekipit dhe përpjekjet kolektive, duke inkurajuar iniciativën, lirinë dhe vendimmarrjen për të zhvilluar ide të reja / zgjidhje në një mjedis të mundësive të barabarta. Ne investojmë në zhvillimin profesional të popullit tonë, duke krijuar kushte të duhura për përmirësimin e vazhdueshëm të performancës së punonjësve tanë. Ne u japim punonjësve tanë mundësinë për t'u rritur dhe zhvilluar brenda kompanisë, brenda dhe jashtë kufijve. Përveç kësaj, për balancën midis punës dhe jetës personale, kompania jonë ofron një sërë përfitimesh që ajo kërkon të përmirësojë vazhdimisht:

  • Të ardhura / shpërblime bazuar në efikasitet
  • Jeta në grup
  • Financimi i trajnimeve individuale
  • Aktivitetet dhe ngjarjet e korporatës
  • Politika preferenciale e çmimeve për të gjitha produktet
  • Sigurimi i transportit për punonjësit

Karrierat në Alumil

Profesionet në Alumil

Hapja e pozicioneve të punës
Në qoftë se inspironi ti bashkoheni skuadrës sonë, këtu janë të gjitha hapjet e vendeve vakante
Pozicioneve të punës
Bashkohuni skuadrës sonë
Ne kemi pozicione të reja pune që janë në dispozicion gjithë kohës
Paraqitni CV-n tuaj