Alumil Romania
Choose your local website

Eden Roc Residence

Eden Roc Residence reprezintă un simbol al vieții luxuriante în inima orașului Limassol, oferind o combinație între rafinament, confort și servicii de ospitalitate de top. Situat la doar o jumătate de kilometru de malul mării, Eden Roc acordă o notă impresionantă peisajului urban din oraș.

În centrul nucleului Eden Roc se află o infrastructură proiectată cu meticulozitate, învăluită de o grădină elegantă și organizată, atingând o înălțime maximă de 8 etaje. Inspirându-se din liniile elegante ale unui vapor de croazieră, designul distinctiv al clădirii atrage cu siguranță atenția.

În interior, apartamentele de la Eden Roc au un design minimalist, caracterizat de linii curate și cu elemente subtile care accentuează ideea de lux. Integrarea sistemelor avansate de aluminiu ALUMIL completează perfect estetica clădirii. Sistemul liftant-glisant SMARTIA S560 sporește robustețea structurii, maximizând în același timp pătrunderea luminii naturale, în timp ce sistemul batant SMARTIA S67 oferă un nivel superior de izolare și etanșeitate la apă. Sistemul de pereți cortină COMFORT M3 cu izolare termică asigură, de asemenea, rezistența la sarcinile puternice ale vântului, fortificând și mai mult structura.

Eden Roc Residence răspunde nevoilor exigente ale locuitorilor săi cu o serie de facilități premium, inclusiv un spa, o piscină interioară și una exterioară pentru distracție pe tot parcursul anului, o sală de gimnastică bine echipată și un loc de joacă pentru copii. 

 

Arhitect: UHA London

Identitatea proiectului

Ani
2021
Adaugati la favorite