Alumil Romania
Choose your local website
life @ romania

Viata @ Romania

ALUMIL ROMANIA este una dintre cele mai mari subsidiare ale grupului ALUMIL la scara globala, cu o vasta experienta si un portofoliu excelent.

Cultura si mediul de lucru

Cu circa 200 de angajati in intreaga tara, compania ALUMIL ROM INDUSTRY isi infiinteaza noul sediu central si showroom-ul in Bucuresti.

Regiunea verde si frumoasa din Baneasa este un loc minunat de lucru, iar nivelul de energie este intotdeauna ridicat, deoarece noile provocari, oportunitati si creativitatea nu lipsesc din departamentele noastre de vanzari, inginerie, marketing, finante si alte servicii de suport.

Reteaua noastra de afaceri este cea mai mare din industrie si se extinde la aproximativ 20 de centre de vanzari si distributie in intreaga tara. Toate acestea sunt sustinute de depozitul nostru central si de facilitatile de productie din Filipesti, Prahova.

Indiferent de functia ocupata, toate locatiile noastre ofera un mediu de lucru prietenos si provocator de lucru, cu o gama larga de beneficii disponibile pentru oamenii nostri.

Beneficii

Alumil ofera o gama larga de beneficii competitive. Noi respectam angajatii si ne asiguram ca avem cea mai mare grija de fiecare membru al echipei.
  • Castiguri bazate pe eficienta.
  • Finantarea formarii individuale: Oferim ocazia de a-ti spori cunostintele, de a-ti construi abilitatile si de a-ti asuma cariera.
  • Pauze & Concedii: Politica flexibila de vacanta care va permite sa va luati timp dupa cum este necesar, inclusiv concediul dvs. medical, concediul pentru nastere si multe altele!
  • Activitati si evenimente corporative: Evenimentele corporative vizeaza doar distractia, construirea de relatii minunate si "multumesc" colegilor de echipa pentru munca lor grea.
  • Preturi preferentiale pentru produsele noastre
  • Un mediu modern de lucru
  • Cafea si ceai? Avem si asta!
  • Oportunitati de a calatori: Oferim posibilitatea de a calatori in locatiile ALUMIL din intreaga lume, in cadrul expozitiilor comerciale si al evenimentelor din industrie, in functie de rolul dvs. si de proiectele in care sunteti implicat.
  • Bucatarie complet echipata: pentru a ajuta personalul sa socializeze si sa serveasca impreuna micul dejun si masa de pranz.