Alumil Romania
Choose your local website
Header specifier

Suport si servicii

Echipa noastra de ingineri ofera consultanta tehnica pentru proiecte de mari dimensiuni, la nivel global, fiind in colaborare cu arhitecti, dezvoltatori, companii de constructii si executanti.
Knowledge base specifiers

Baza de informații

Bine ati veni la baza de informații ALUMIL. Dorim sa va oferim o experienta impecabila si sa va ajutam sa gasiti materialele necesare si raspunsurile de care aveti nevoie rapid. Acesta este locul unde trebuie sa cautati brosurile si documentatia tehnica.

Educatie&Training

Ca si companie, consideram cunoașterea, esențială pentru cooperarea noastră in scopul construirii unui parteneriat puternic. Pentru asta, ALUMIL Group a creat o entitate numita " ACADEMIA ALUMIL ", pentru a oferi partenerilor noștri cunoștințe și cursuri de pregătire în domeniul tehnic si comercial.

Impartasiti povestea dumneavoastra

Sunteti proiectant sau arhitect si aveti un proiect de impartasit? Dorim sa stim povestea sa! Suntem in cautare continua de proiecte ce au fost realizate cu produsele ALUMIL. Impartasiti proiectul dumneavoastra cu noi si il putem publica pe website-ul nos