Alumil Romania
Choose your local website
header

Inovare, Design si Performanta

Inovare, Design si Performanta
cutting-edge-research

Cercetarea la nivel inalt

ALUMIL produce sisteme de aluminiu la cea mai inalta calitate, proiectate si dezvoltate in cadrul departamentului  de Cercetare -Dezvoltare al Grupului. Ulterior sunt  testate si cerficate de catre institutii acreditate international cum ar fi IFT Rosenheim (Germania), A.M.M.A. (SUA), Istituto Jordano (Italia), ATG (Belgia), EXOVA (Marea Britanie) si altele.

Cercetarea si dezvoltarea sunt parte din ADN-ul nostru.
Inginerii nostri cu o bogata experienta si special instruiti proiecteaza noi sisteme si solutii tehnice continuu.In laboratoarele avansate ale companiei se desfasoara o continua cercetare asupra sistemelor care incorporeaza un design excelent, performanta de top si eficienta energetica exceptionala. Folosim echipament de ultima generatie (de exemplu imprimante 3D, masini CNC) si multumita Centrul de Testare Avansata, suntem intotdeauna in prim-planul dezvoltarii tehnologice, mereu cu un pas inainte.

Mai mult decat atat, mentinem colaborari cu cele mai importante centre universitare si de cercetare din Europa si suntem in contact direct cu departamentele R&D ale producatorilor de top de accesorii de aluminiu. Asadar, nu este intamplator ca produsele noastre sunt certificate de cele mai cunoscute institute la nivel mondial.

Noi va concretizam viziunea

Departamentul nostru R&D are capacitatea de a oferi solutii personalizate pentru proiecte cu sisteme si tipologii proiectate special. Nivelul expertizei inginerilor nostri, alaturi de flexibilitatea procesului nostru de productie, multumita integrarii pe verticala ridicate, conduc la rezultate exceptionale, mai ales cand e vorba de solutii personalizate. Recent am dezvoltat  unul din cele mai sofisticate sisteme personalizate de ferestre pentru sediul central Google, din New York. Nivelul tehnologic foarte ridicat impreuna cu capacitatea noastra de a livra produse personalizate, ne recomanda a fi una din cele mai competitive companii din industrie, la nivel global.
realise-your-vision

Centrul avansat de testare

Procese stricte de testare pentru rezultate de top

ALUMIL masoara si certifica performanta produselor sale in unitati de testare de ultima generatie, in apropiata colaborare cu renumitul institut german, IFT Rosenheim. Datorita echipamentului avansat, certificat de Ift Rosenheim, putem masura si certifica nivelul performantelor diferitelor caracteristici:

 • Etanseitatea la apa – EN 1027
 • Permeabilitatea aerului – EN 2016
 • Rezistenta la incarcari generate de vant – EN 12211
 • Rezistenta antiefractie – EN 1627:2011
 • Rezistenta la impact – EN 13049
 • Forte operationale – EN 12046 – 1:2003
 • Forte operationale – EN 12046 – 2: 2003
 • Determinarea rezistentei la impact – EN 14608:2004-06
 • Determinarea rezistentei la torsiune statica – EN 14609:2006-06
 • Cerinte pentru constructii si metode de testare pentru geamuri si usi: EN     13126-8:2006-02
 • Atenuare fonica – EN 717
advanced-testing-center-1