Alumil Romania
Choose your local website

Evenimente

Găsiți ceea ce vă e necesar și ușor
CAUTARE
Share-Architects Bucharest 2022
Bucuresti
Forumul Internațional de Arhitectură și Ingineria Construcțiilor - Share Bucharest 2022, a avut loc pe 31 octombrie și 1 noiembrie - două zile de conferințe în care au urcat pe scenă peste 60 de speakeri din 15 țări pentru prezentări și dezbateri.
CATEGORII :
METROPOLITAN EXPO
ALUMIL între creativitate și inovație la „Hellenic Aluminium 2022”!
Atena
În perioada 14-16 octombrie, la Metropolitan Expo din Atena, a avut loc expoziția „Greek Aluminium 2022” – eveniment sectorial de amploare care a fost reluat după o pauză de nouă ani.
CATEGORII :
Forumul Marilor Dezvoltatori DEVO 2022
Bucuresti
Joi, 6 octombrie, am fost alături de cei 250 de participanți și susținători ai evenimentului Forumul Marilor Dezvoltatori DEVO 2022, ce a avut ca temă „Orașul – Ediția Actualizată”.
CATEGORII :
Deschiderea unui nou showroom ALUMIL în România
Cluj-Napoca
Showroom-ul Alumil este locul ideal în care veți putea descoperi produse care vă îndeplinesc nevoile și cerințele.
CATEGORII :
Brașov găzduiește cel de al doilea eveniment dedicat partenerilor noștri
Brașov
Construim excelență împreună cu partenerii noștri!
CATEGORII :
Construim excelență împreună!
Iași
Marți, 17 mai, a avut loc primul eveniment de anul acesta dedicat partenerilor noștri, organizat la Iași, unde ni s-a alăturat un număr mare de participanți.
CATEGORII :
Echipa ALUMIL: Maratonul faptelor bune
București
Sâmbătă, 7 mai, a avut loc Bucharest Half Marathon. În cadrul evenimentului, participanții pot alerga pentru o cauză caritabilă în una dintre categoriile de cursă: Cursa de 21 km, Ștafeta 3X, Cursa de 10 km, Cursa populară de 2.5 km, Cursa copiilor și Cursa virtuală.
CATEGORII :
Alumil – sponsor al evenimentului “Cupa Arhitecților la Schi și Snowboard”
Predeal
Ne-a făcut plăcere să fim prezenți și anul acesta, în calitate de sponsori, și să fim alături de participanți la o cursă intensă.
ALUMIL BUCHAREST SHOWROOM
Festivitatea de Premiere a câștigătorilor Apelului de Idei „Casa bioclimatică Alumil”
București
Joi, 21 octombrie, la showroomul Alumil din București, a avut loc Festivitatea de Premiere a câștigătorilor Apelului de Idei „Casa bioclimatică Alumil”, lansat oficial pe data de 29 iulie 2021, în cadrul Anualei de Arhitectură București 2021.
CATEGORII :
JW MARRIOTT GRAND HOTEL
DEVO 2021 - Forumul Internațional al Marilor Dezvoltatori
București
Astăzi, 06.10.2021, echipa ALUMIL participă la cea de-a 4-a ediție a Forumului Internațional al Marilor Dezvoltatori DEVO 2021, cu tema "Viziune. Investiție. Dezvoltare". Acest eveniment internațional este dedicat marilor dezvoltatori și investitori din industria construcțiilor.
CATEGORII :
ALUMIL BUCHAREST SHOWROOM
Workshop nZEB - eveniment organizat în cadrul apelului de idei “Casa bioclimatică ALUMIL”
București
Alumil Romania în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România Filiala București au fost gazdele workshopul nZEB în data de 21 septembrie, eveniment ce a avut loc la Showroomul Alumil din București ca parte a apelului de idei „Casa bioclimatică Alumil”.
CATEGORII :
Alumil – sponsor al evenimentului “Cupa Arhitecților la Ski și Snowboard”
Sportul ne aduce împreună la cea de-a unsprezecea ediție a Cupei Arhitecților la Ski și Snowboard. Anul acesta am mutat pasiunea și implicarea pe pârtia din Clăbucet și am fost onorați să participăm, în calitate de sponsori, la evenimentul organizat de Ordinului Arhitecților București. Astfel, pe 28 și 29 Februarie, ne-am alăturat participanților din domeniul arhitecturii alături de colaboratori, arhitecți stagiari și prieteni iubitori ai sportului, pentru evenimentul realizat sub forma unor competiții de ski și snowboard.
RADISSON BLUE HOTEL
DEVO 2019
Bucharest
ALUMIL va participa la DEVO 2019 drept partener profesional.
CATEGORII :
Alumil sarbatoreste cea de-a 30-a aniversare print-un eveniment remarcabil in Showroom-ul din Bucuresti
In data de 15 octombrie 2019, ALUMIL a marcat implinirea a 30 de ani de existenta, printr-un eveniment de cocktail care s-a desfasurat in noul nostru showroom din Baneasa Business & Technology Park din Bucuresti.
CATEGORII :
HOTEL RADISSON BLU
SHARE Bucharest 2018 - Forumul International de Arhitectura si Inginerie
Bucharest
SHARE BUCHAREST 2018 - Forumul International de Arhitectura si Inginerie va avea loc in Bucuresti, pe data de 9 octombrie si va reuni arhitecti de renume international, ce vor aduce in discutie subiecte curente si vor impartasi din inspiratia lor.
CATEGORII :