Alumil Romania
Choose your local website

Evenimente

Gasiti ceea ce va e necesar rapid si usor
CAUTARE
JW MARRIOTT GRAND HOTEL
DEVO 2021 - Forumul Internațional al Marilor Dezvoltatori
București
Astăzi, 06.10.2021, echipa ALUMIL participă la cea de-a 4-a ediție a Forumului Internațional al Marilor Dezvoltatori DEVO 2021, cu tema "Viziune. Investiție. Dezvoltare". Acest eveniment internațional este dedicat marilor dezvoltatori și investitori din industria construcțiilor.
CATEGORII :
ALUMIL BUCHAREST SHOWROOM
Titlu: Workshop nZEB - eveniment organizat în cadrul apelului de idei “Casa bioclimatică ALUMIL”
București
Alumil Romania în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România Filiala București au fost gazdele workshopul nZEB în data de 21 septembrie, eveniment ce a avut loc la Showroomul Alumil din București ca parte a apelului de idei „Casa bioclimatică Alumil”.
CATEGORII :
Alumil – sponsor al evenimentului “Cupa Arhitecților la Ski și Snowboard”
Sportul ne aduce împreună la cea de-a unsprezecea ediție a Cupei Arhitecților la Ski și Snowboard. Anul acesta am mutat pasiunea și implicarea pe pârtia din Clăbucet și am fost onorați să participăm, în calitate de sponsori, la evenimentul organizat de Ordinului Arhitecților București. Astfel, pe 28 și 29 Februarie, ne-am alăturat participanților din domeniul arhitecturii alături de colaboratori, arhitecți stagiari și prieteni iubitori ai sportului, pentru evenimentul realizat sub forma unor competiții de ski și snowboard.
RADISSON BLUE HOTEL
DEVO 2019
Bucharest
ALUMIL va participa la DEVO 2019 drept partener profesional.
CATEGORII :
Alumil sarbatoreste cea de-a 30-a aniversare print-un eveniment remarcabil in Showroom-ul din Bucuresti
In data de 15 octombrie 2019, ALUMIL a marcat implinirea a 30 de ani de existenta, printr-un eveniment de cocktail care s-a desfasurat in noul nostru showroom din Baneasa Business & Technology Park din Bucuresti.
CATEGORII :
HOTEL RADISSON BLU
SHARE Bucharest 2018 - Forumul International de Arhitectura si Inginerie
Bucharest
SHARE BUCHAREST 2018 - Forumul International de Arhitectura si Inginerie va avea loc in Bucuresti, pe data de 9 octombrie si va reuni arhitecti de renume international, ce vor aduce in discutie subiecte curente si vor impartasi din inspiratia lor.
CATEGORII :