Alumil Romania
Choose your local website

Evenimente

Locul în care se găsesc cele mai importante evenimente realizate de către Alumil

Deschiderea noului HUB Alumil din Slatina

Slatina
12 - 13 octombrie 2023

 

Pe data de 12 octombrie, Slatina a devenit gazda unui eveniment special care a adunat peste 70 de invitați: deschiderea noului HUB Alumil. 

Pentru noi, orașul Slatina înseamnă mult mai mult, reprezintă orașul în care s-au pus bazele companiei în România, noul HUB fiind încă o dovadă a continuității angajamentului nostru.

HUB-ul Alumil din Slatina reprezintă atât un punct logistic important, cât și un loc de întâlnire și colaborare pentru profesioniștii din industrie, din regiunea Olteniei și nu numai. Evenimentul de deschidere a reprezentat o oportunitate pentru cei prezenți de a explora zona principală, cea de showroom, și de a descoperi soluțiile inovative oferite de sistemele arhitecturale din aluminiu. Noul spațiu pune la dispoziție sisteme pentru realizarea ferestrelor și ușilor precum SMARTIA S560SMARTIA S67SUPREME S700SUPREME M630SMARTIA MF65, sistemul de pereți cortină SMARTIA M35, sisteme de compartimentare interioară SMARTIA P100 și SMARTIA P150 dar și soluții pentru placări Barcode și Woodalux.

Cu o gamă variată de soluții și cu un spațiu dedicat discuțiilor și schimbului de idei, noul HUB Alumil din Slatina promite să devină un centru vital pentru dezvoltarea industriei construcțiilor din regiune.

CATEGORII :
DETALII
12 - 13 octombrie 2023
Slatina
Milcov, nr. 4
Slatina
Romania
A primi direcții