Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Gasiti ceea ce va e necesar rapid si usor
Cautati
iulie 2020
SUPREME S700: Noua soluție avansată cu plasă minimalistă împotriva insectelor
Sistemul liftant-glisant SUPREME S700 reprezintă noua generație a sistemelor high-end de la ALUMIL care acoperă deschideri largi, cu cerințe exigente. Acest sistem de înaltă calitate este acum completat cu propria sa protecție exclusivă împotriva insectelor sau a razelor solare (dacă se aplică o țesătură cu ecran mai gros), întrucât am îmbogățit seria SUPREME S700 cu noua plasă culisantă împotriva insectelor.
aprilie 2020
Descoperă noua versiune inovativă Eclipse a sistemului glisant SUPREME S650 PHOS
Sistemul SUPREME S650 PHOS Eclipse a fost proiectat să ofere o inovatoare cale de rulare ascunsă, care asigură continuitatea finisajelor de pardoseală între interior și exterior.
Competiția Internațională a Ideilor de Arhitectură: Redefinirea falezei vestice a orașului Salonic
Competiția Arhitecturală “ArXellence 2” este o Competiție Internațională de Idei, realizată într-o singura etapă, deschisă și cu participare gratuită pentru toți participanții și are ca scop să evidențieze designul inovator ca instrument ideal pentru succesul creării noului Central Business District (CBD) din Salonic.
ALUMIL în lupta împotriva COVID-19 prin imprimante 3D de înaltă tehnologie
În această perioadă dificilă pentru întreaga populație a lumii, fiecare cetățean și organizație sunt rugaţi să contribuie, prin atitudine și comportament, la oprirea rapidă și cu cât mai puţine pierderi a răspândirii şi contaminării cu virusul pandemic COVID-19.
martie 2020
Distincția primită de ALUMIL, în calitate de una dintre cele mai importante companii din Grecia
“Hellenic Value” a fost înființată de Federatia Industriilor Elene ca fiind ceremonia institutionala de premiere anuala, care promovează industriile de success, evidentiind si recunoscand companiile producătoare grecești care se disting prin dinamism și competitivitate.
Una dintre cele mai semnificative clădiri ale anului 2020 a ales ALUMIL
În contextul începutului unei noi decade, CNN STYLE a publicat un articol cu topul celor mai așteptate 20 de clădiri care au rolul să remodeleze orașele moderne și tendintele arhitecturale actuale. Prima referință mentionata in acest articol este impresionantul si revolutionarul turn proiectat de celebrul birou de arhitectura Bjarke Ingles Group, Vancouver House, amplasat în Vancouver, Canada si la realizarea caruia au fost utilizate sisteme arhittecturale avansate dezvoltate de ALUMIL.
SMARTIA M630 PHOS: Noile soluții cu o estetică superioară ce încorporează sisteme de protecție împotriva insectelor
Sistemul glisant minimalist SMARTIA M630 PHOS a fost îmbunătățit cu noi soluții constructive cu o estetică excelentă, respectiv topologii ce încorporează plase împotriva insectelor, care păstrează aceeași estetică minimalistă, fiind complet ascunse în tocul sistemului. Mai exact, noile tipoligii cu plase încorporate includ glisantă în două canaturi, cu glisare unul pe lângă altul și glisanta în patru canaturi cu închidere cap în cap.
SUPREME S650 PHOS a fost selectat pentru echiparea extraordinarului proiect H303
Impresionantul proiect rezidential “H303”, amplasat în suburbiile sudice ale Atenei, va fi, in curand, livrat utilizatorilor sai. Adoptând un design arhitectural organic care vizează integrarea armonioasă a clădirii în mediul ambiant, Studioul de Ahitectură 314 a proiectat exteriorul imobilului utilizand forme geometrice inspirate din natură, reproducând petalele unui crin, subliniind astfel unicitatea cladirii
februarie 2020
SMARTIA M630 PHOS: Câștigătorul premiilor Archiproducts Design Awards 2019
Noului nostru sistem glisant minimalist SMARTIA M630 PHOS, i-a fost acordat premiul Archiproducts Design Award în categoria “Building Shell”, fiind appreciate și recunoscute internațional designului său minimalist excepțional, performanțele de top certificate și, nu în ultimul rând, brevetele internationale pe care sistemul le încorporează.
ALUMIL, opțiunea lanțului hotelier internațional „Nobu” pentru noul său hotel din centrul Londrei
Nobu Hospitality, un brand consacrat la nivel mondial, fondat de celebrul actor hollywoodian Robert De Niro, renumitul bucătar mondial Nobu Matsuhisa și cunoscutul producător de film Meir Teper, se extinde cu o nouă unitate hotelieră în Londra.
Expoziția XENIA: Soluții holistice marca ALUMIL pentru unitățile hoteliere
Una dintre cele mai mari expoziții turistice din Europa de Sud-Est, specializată în industria turistică, XENIA, a avut loc în perioada 23 si 25 Noiembrie, reunind peste 32.000 de vizitatori, în special profesioniști din industria turismului și arhitecți specializați în proiecte HORECA.
ianuarie 2020
CALENDAR DE COMUNICARE FINANCIARA 2020 / FINANCIAL COMMUNICATION CALENDAR 2020
CALENDAR DE COMUNICARE FINANCIARA 2020 / FINANCIAL COMMUNICATION CALENDAR 2020
decembrie 2019
Un turn din Tel Aviv, "Lighthouse Tower", a ales ALUMIL
Turnul de tip zgarie-nori, "Lighthouse Tower", este noua creatie a renumitului arhitect Ilan Pivko, in orasul Tel Aviv din Israel.
Manufacturing Awards: Excelenta premiata cu doua trofee de aur pentru ALUMIL
Ceremonia de premiere a concursului „Manufacturing Excellence Awards 2019” a avut loc pe 14 octombrie 2019 la sala de conferinte Grand Hyatt, din Atena.
“ALUMIL Academy“ deschide portile spre noua viziune de promovare a excelentei
Noua Academie ALUMIL cu numele de “ALUMIL Academy” si-a deschis portile comunitatii producatorilor de tamplarie din aluminiu, spre a le imbogati cunostintele despre cum sa ofere produse si servicii premium.
octombrie 2019
Alumil sarbatoreste cea de-a 30-a aniversare printr-un eveniment remarcabil in Showroom-ul din Bucuresti
In data de 15 octombrie 2019, ALUMIL a marcat implinirea a 30 de ani de existenta, printr-un eveniment de cocktail care s-a desfasurat in noul nostru showroom din Baneasa Business & Technology Park din Bucuresti.
septembrie 2019
Usa armonica SUPREME SF85: certificat 9A pentru etanseitate extrem de ridicata
SUPREME SF85 este unul dintre cele mai robuste si elegante sisteme din categoria usilor armonice. Designul minimal, o mare varietate de solutii tehnice si dimensiunile impresionante ale constructiei (inaltime pana la 4,0 m) fac ca acest sistem sa fie cu adevarat unic.
Certificarea RC3 ofera un grad inalt de securitate pentru noua generatie de sisteme batante ALUMIL
Sistemele avansate batante ALUMIL SMARTIA S67, SUPREME S77 si SUPREME S91 se remarca pentru avantajele multiple in ceea ce priveste designul si performanta, in special pentru izolarea termica ridicata, ceea ce le face alegerea ideala pentru modernizarea eficientei energetice a cladirilor.
ALUMIL s-a remarcat in Coreea de Sud cu sistemul glisant cu design minimalist SUPREME S650 PHOS
Complexul unic de cladiri „Haesley Condominium” din Coreea de Sud, proiectat de celebrul arhitect japonez Shigeru Ban reprezinta un amestec de arhitectura ce imbina armonios lemnul, piatra, sticla si aluminiul.
Modificare Calendar financiar 2019/ 2019 Financial calendar Update
Modificare Calendar financiar 2019/ 2019 Financial calendar Update