Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Gasiti ceea ce va e necesar rapid si usor
Cautati
decembrie 2019
Un turn din Tel Aviv, "Lighthouse Tower", a ales ALUMIL
Turnul de tip zgarie-nori, "Lighthouse Tower", este noua creatie a renumitului arhitect Ilan Pivko, in orasul Tel Aviv din Israel.
Manufacturing Awards: Excelenta premiata cu doua trofee de aur pentru ALUMIL
Ceremonia de premiere a concursului „Manufacturing Excellence Awards 2019” a avut loc pe 14 octombrie 2019 la sala de conferinte Grand Hyatt, din Atena.
“ALUMIL Academy“ deschide portile spre noua viziune de promovare a excelentei
Noua Academie ALUMIL cu numele de “ALUMIL Academy” si-a deschis portile comunitatii producatorilor de tamplarie din aluminiu, spre a le imbogati cunostintele despre cum sa ofere produse si servicii premium.
octombrie 2019
Alumil sarbatoreste cea de-a 30-a aniversare printr-un eveniment remarcabil in Showroom-ul din Bucuresti
In data de 15 octombrie 2019, ALUMIL a marcat implinirea a 30 de ani de existenta, printr-un eveniment de cocktail care s-a desfasurat in noul nostru showroom din Baneasa Business & Technology Park din Bucuresti.
septembrie 2019
Usa armonica SUPREME SF85: certificat 9A pentru etanseitate extrem de ridicata
SUPREME SF85 este unul dintre cele mai robuste si elegante sisteme din categoria usilor armonice. Designul minimal, o mare varietate de solutii tehnice si dimensiunile impresionante ale constructiei (inaltime pana la 4,0 m) fac ca acest sistem sa fie cu adevarat unic.
Certificarea RC3 ofera un grad inalt de securitate pentru noua generatie de sisteme batante ALUMIL
Sistemele avansate batante ALUMIL SMARTIA S67, SUPREME S77 si SUPREME S91 se remarca pentru avantajele multiple in ceea ce priveste designul si performanta, in special pentru izolarea termica ridicata, ceea ce le face alegerea ideala pentru modernizarea eficientei energetice a cladirilor.
ALUMIL s-a remarcat in Coreea de Sud cu sistemul glisant cu design minimalist SUPREME S650 PHOS
Complexul unic de cladiri „Haesley Condominium” din Coreea de Sud, proiectat de celebrul arhitect japonez Shigeru Ban reprezinta un amestec de arhitectura ce imbina armonios lemnul, piatra, sticla si aluminiul.
Modificare Calendar financiar 2019/ 2019 Financial calendar Update
Modificare Calendar financiar 2019/ 2019 Financial calendar Update
august 2019
"KOS" - noul model de pergole fixe, complet etanse la apa
Cu un nume inspirat de cunoscuta insula greceasca, pergola fixa "KOS", asigura umbrire eficienta si protectie impotriva intemperiilor. Descopera mai multe despre toate beneficiile acesteia si caracteristicile suplimentare in articolul urmator!
Companiei ΑLUMIL i-a fost acordata din nou distinctia Superbrand
Fiabilitatea produselor, consecventa calitatii si responsabilitatea corporatista ne-au adus printre brandurile de top din Grecia, conform organizatiei internationale „SUPERBRANDS”. Descopera mai multe in urmatorul articol!
Cea mai inalta cladire din Sydney - echipata cu sisteme ALUMIL
Impresionantul proiect „Hotel Crown Sydney”, a carui constructie a inceput in 2016, se va constitui in punctul principal de atractie a orasului incepand cu anul 2021. Descopera mai multe!
SMARTIA M7: Performante excelente, certificate de IFT, pentru ochiurile mobile incorporate in peretele cortina
Daca proiectul dvs. necesita o combinatie intre estetica superioara si performante ridicate, va punem la dispozitie sistemul ideal. Descoperiti mai multe despre versatilitatea designului, varietatea de tipologii si posibilitatea de a avea sticla structurata si ferestre integrate cu performante certificate.
iulie 2019
Sisteme inovative ALUMIL pentru proiectul ”80 ADAM STREET” din Brooklyn
1.200 module structurale personalizate, cu o vitrare deosebit de generoasa de cel putin 5 m2 per panou
Usi de acces impresionante cu SUPREME SD115 Pivot
Descopera sistemul inovativ pentru usi de acces pivotante SUPREME SD115 Pivot, dezvoltat de ALUMIL pentru crearea unui spatiu de acces unic, personalizat si luxos.
Structuri ALUMIL SOLAR pentru montarea panelurilor fotovoltaice (PV) pe suprafata acoperisurilor
ALUMIL a terminat un proiect fotovoltaic de 600KW si 1.953 panouri fotovoltaice cu o inclinatie de 10 grade in orasul Podgorica.
Pergolele bioclimatice: Echipament ultra-modern pentru momente unice de relaxare
Noile pergole bioclimatice SMARTIA PG160P Santorini si SMARTIA PG120P Mykonos dezvoltate de ALUMIL reprezinta o solutie excelenta pentru resedinte private, hoteluri, restaurante si alte spatii amenajate in aer liber.
iunie 2019
SMARTIA S67 PHOS | Versiune noua cu o estetica remarcabila
Acesta versiune ofera o suprafata vizibila de aluminiu redusa si va permite posibilitatea de a crea ferestre in doua canate.
Proiectul “QUATTRO TOWERS”
Afla mai multe despre sistemele inovative care au fost alese pentru constructia acestei cladiri complexe din Irak.
WOODALUX: combinatia perfecta dintre aluminiu si lemn
WOODALUX reprezinta o combinatie armonioasa intre robustetea aluminiului, performantele materialelor din lemn compozit si estetica deosebita a lemnului pur.
mai 2019
Intalnire cu investitorii si analistii in 17 Mai 2019/ Investors and analysts meeting on May 17, 2019
SC Alumil Rom Industry S.A., cu sediul in Bucuresti, sectorul 1, Soseaua Bucuresti – Ploiesti nr. 42-44, Complex Baneasa Business & Technology Park, Cladirea A, Aripa A1-parter, avand Numar de inregistrare la Registrul Comerţului: J40/8540/1997 si cod fiscal RO10042631, prin prezenta informeaza organizarea unei intalniri cu investitorii si analistii financiari in vederea prezentarii situatiilor financiare si a activitatii companiei aferente anului 2018.