Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate
Găsiți rapid și ușor ceea ce aveți nevoie
Cautati
ianuarie 2023
Obiectivele ESG: Promovăm sustenabilitatea prin stabilirea unor obiective puternice care conduc către rezultate cuantificabile
În urma celui de-al treilea raport ESG emis în luna octombrie 2022, compania noastră, în colaborare cu Centrul pentru Sustenabilitate și Excelență, a elaborat un nou plan ESG pentru următorii trei ani, care vizează obiectivele noastre de promovare a sustenabilității în ceea ce privește mediul, societatea și guvernanța corporativă.
CALENDAR FINANCIAR 2023 / FINANCIAL CALENDAR 2023
CALENDAR FINANCIAR 2023 FINANCIAL CALENDAR 2023
decembrie 2022
ALUMIL: Compania care produce aluminiu reciclat pentru toate sistemele sale arhitecturale!
Alumil realizează de peste 20 de ani investiții în sectorul de reciclare a aluminiului pentru fabricarea sistemelor sale, respectând cu strictețe principiile dezvoltării durabile.
octombrie 2022
Al treilea raport ESG: Ne continuăm drumul către sustenabilitate.
Valorile sustenabilității și economiei circulare se află în centrul strategiei noastre de afaceri. Cu principiul de bază că pământul este casa noastră și cu viziunea ca tinerele generații să moștenească un loc în care să trăiască și să creeze așa cum visează, alegem calea dezvoltării durabile, investind în acțiuni „verzi” care contribuie la protecția mediului.
august 2022
Sistem de uși de acces SUPREME SD95 certificat pentru Case Pasive
SUPREME SD95 este un sistem de uși de acces robust și elegant creat de ALUMIL, care a fost utilizat în diferite proiecte în întreaga lume. Recent, sistemul a fost certificat de Institutul pentru Case Pasive. Această distincție a fost acordată pentru performanțele sale în zone cu climă caldă, temperată.
ADUNAREA GENERALA EXTRAORDINARA A ACTIONARILOR DIN 05.09.2022 / EXTRAORDINARY GENERAL MEETING OF 05.09.2022
  • Convocator AGEA_05.09.2022 / EGM Convocation_05.09.2022
  • Buletin de vot prin corespondenta _AGEA_05.09.2022 / EGM Correspondence vote ballote_05.09.2022
  • Procura speciala AGEA - 05.09.2022 / Power of attorney -  EGM_05.09.2022
  • Proiect de hotarare_AGEA_05.09.2022 / EGM Draft Resolution_05.09.2022
iulie 2022
ALUMIL devine prima companie grecească de sisteme arhitecturale din aluminiu care obține certificatul Cradle to Cradle (C2C) - Silver pentru o gamă largă de produse
ALUMIL devine prima companie grecească de sisteme arhitecturale din aluminiu care obține certificatul Cradle to Cradle (C2C) - Silver pentru o gamă largă de produse
iunie 2022
Prima generație de interni la Alumil România: Studenți entuziasmați și workshopuri dinamice
Ne dorim să construim excelență zi de zi, pentru orice generație. De aceea, ne-am propus să creăm un program special pentru studenți prin care să le împărtășim cunoștințele și experiențele noastre.
mai 2022
Centrul de Experiență Ellinikon: Echipat cu sistemele de ultimă generație ALUMIL
Reamenajarea urbană din Ellinikon este cel mai așteptat proiect la nivel național și unul dintre cele mai semnificative proiecte aflate în desfășurare din Europa. Centrul de Experiență Ellinikon este în prezent deschis publicului și a făcut o puternică impresie vizitatorilor săi din prima zi.
ALUMIL: prima companie grecească cu certificare pentru Case Pasive pentru un sistem de pereți cortină
SMARTIA M7 este un sistem complet de pereți cortină care poate oferi niveluri ridicate de robustețe statică, siguranță, izolare fonică și funcționalitate.
DIVIDEND PAYMENT 2021
Dividend payment 2021
PLATA DIVIDENDE 2021
Plata dividend 2021
ALUMIL: Prima companie grecească de sisteme arhitecturale din aluminiu care obține certificatul Cradle to Cradle (C2C) - Silver pentru o gamă largă de produse
Cu certificarea Cradle to Cradle Certified®, ALUMIL deschide noi perspective de participare la proiecte care respectă principiile Construcției Durabile și Arhitecturii Bioclimatice, pentru clădiri „verzi” cu eficiență energetică ridicată.
aprilie 2022
Sisteme glisante ALUMIL - combinația perfectă între arhitectura transparentă și eficiența energetică
Noile sisteme glisante ALUMIL răspund cu succes nevoilor și dorințelor actuale ale oamenilor în materie de confort, siguranță și eficiență energetică.
Experimentați libertatea absolută cu sistemele inovatoare de usi glisante ALUMIL
În era tehnologiei avansate, sistemele de usi glisante ALUMIL deschid noi orizonturi în designul și funcționalitatea spațiilor interioare.
Președintele și CEO-ul ALUMIL a fost invitat să vorbească la Cel de al Șaptelea Forum Economic de la Delphi
Dl. Georgios Milonas a fost unul dintre vorbitorii oficiali de la Cel de al Șaptelea Forum Economic de la Delphi. Tema centrală a reuniunii din acest an a fost „Noi realități”, iar membrii comunităților economice, de afaceri și politice prezenți la reuniune au discutat pe diferite teme de interes internațional.
SUPREME S650 PHOS Eclipse & SUPREME S700: Soluții de protecție împotriva insectelor
Sisteme premium, care oferă opțiunea unor soluții de protecție împotriva insectelor cu prindere în partea superioară, îmbunătățesc calitatea vieții protejând interiorul de insecte și oferind, în același timp, posibilitatea de ventilare naturală a spațiilor interioare.
Ambasadorii Verzi în acțiune!
Schimbarea pornește de la noi iar voluntariatul este cea mai bună cale de a ne depăși limitele și de a face un bine mediului înconjurător sau diverselor cauze sociale.
AMIRI: Sistemele ALUMIL „strălucesc” într-un spațiu de retail de lux din Las Vegas
Renumita marcă premium care comercializează articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii a deschis recent un spațiu de retail de lux în interiorul Wynn Resort, selectând sistemele sofisticate din aluminiu de la ALUMIL.
ALUMIL oferă usi si ferestre de aluminiu premium pentru casa ta!
Sistemele de usi si ferestre din aluminiu furnizate de ALUMIL se aliniază cu succes nevoilor actuale ale proprietarilor de reședințe moderne. Ușile și ferestrele sunt componente cheie în arhitectura oricărei casei, ele contribuind la creșterea semnificativă a valorii sale.