Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Gasiti ceea ce va e necesar rapid si usor
Cautati
decembrie 2020
Investind în reciclare pentru un viitor prietenos cu mediul
ALUMIL a investit 2,8 milioane de euro într-o nouă unitate de separare a deșeurilor din aluminiu din cadrul sediului operațional aflat în Grecia. Procesul de separare include tehnologii mecanice, magnetice și bazate pe raze X.
SMARTIA M78: Descoperiți noul sistem avansat pentru pereți cortină unitizați
În industria modernă a construcțiilor „timpul înseamnă bani”. Prin urmare, proiectele de construcții ar trebui să respecte termenele limită în timp ce se mențin în limita bugetului planificat. SMARTIA M78 de la ALUMIL este un sistem de pereți cortină care poate contribui la atingerea ambelor obiective menționate mai sus, deoarece este o soluție rentabilă care combină calitatea și ușurința de fabricare.
The Scape in Brighton: ALUMIL aduce viitorul în locuințele studenților
În ultimele decenii, un număr mare de tineri se deplasează în Europa, în căutarea celei mai bune universități în funcție de preferințele lor. Ca rezultat, căutarea de cazare cu aspect modern care să poată satisface nevoile fiecărui elev și să îi îmbunătățească experiența de viață de zi cu zi a devenit mai importantă ca niciodată.
ALUMIL Smart Gate la președinția Republicii Cipru
ALUMIL Smart Gate, dispozitivul avansat pentru măsurarea temperaturii fără contact, este instalat la un număr tot mai mare de clădiri din întreaga lume, oferind rezultate extrem de precise și funcționând ca o măsură preventivă.
ALUMIL printre cele 25 de companii de top cu cele mai bune practici de sustenabilitate din Grecia
În ALUMIL, „construim excelența în fiecare zi”. Motto-ul nostru ne motivează să continuăm să ridicăm standardele de calitate pentru sistemele arhitecturale din aluminiu pe care le producem.
noiembrie 2020
SMARTIA S67 URBAN: Estetică industrială și performanță de top!
Designul industrial a reapărut ca un stil arhitectural, indicând o nouă direcție în domeniul construcțiilor. Numărul de clădiri care urmează această abordare de proiectare este în creștere la nivel mondial.
Belgrad Waterfront: ALUMIL participă la ambițiosul proiect de restructurare urbană
Belgrade Waterfront este unul dintre cele mai ambițioase proiecte de restructurare din Europa, urmând să pună Belgradul pe harta internațională, printre orașele cu cele mai bune centre de afaceri și rezidențiale din lume.
ArXellence 2: Rezultatele competiției internaționale de arhitectură de la Alumil
„ArXellence 2”, concursul internațional de arhitectură de la ALUMIL, a fost finalizat cu succes Sâmbătă, 21 noiembrie, prin anunțarea celor 6 câștigători ai premiilor și 4 mențiuni onorifice.
ALUMIL Smart Gate a fost instalat la Parlamentul din Grecia
În această perioadă dificilă, într-un punct critic al pandemiei COVID-19, ALUMIL dezvoltă produse care ar putea contribui la protecția oamenilor: ALUMIL Smart Gate.
octombrie 2020
Vedeta ALUMIL strălucește în Los Angeles
Los Angeles, cel mai mare oraș al statului California de pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii, este un loc spectaculos.
SUPREME S700: sistemul ALUMIL liftant-glisant, rezistent la uragane
Vremea este un factor important în timpul procesului de decizie pentru noile cadre din aluminiu.
ALUMIL Smart Gate la Muzeul Acropole
De la începutul pandemiei COVID-19, ALUMIL a creat produse care ar putea ajuta societatea împotriva acestei situații extreme. Ca parte a activităților sale, compania a dezvoltat ALUMIL Smart Gate, un dispozitiv inovator pentru măsurarea temperaturii fără contact și extrem de precisă.
ALUMIL: Raport de sustenabilitate, axat pe oameni și mediu
Recent, ALUMIL a publicat primul său raport anual de sustenabilitate, prezentând în detaliu toate activitățile desfășurate având în centrul lor respectul pentru oameni și mediu.
ALUMIL SUPREME S91: cel mai performant sistem din aluminiu din lume destinat caselor pasive
Sistemul nostru SUPREME S91 (versiunea Hi) a primit certificatul „Passive House Institute”, conform căruia are cea mai bună izolare termică pentru zona climatică „răcoros, temperată”
septembrie 2020
ALUMIL Academy: Programe educaționale inovative pentru producătorii noștri de tâmplărie
Academia ALUMIL și-a început cu succes activitatea oficială în 2019, bucurându-se de un real succes în rândul partenerilor din industria construcțiilor. Prin programele de formare, oferă partenerilor cursuri de pregătire în domendiul tehnic și comercial, contribuin astfel la dezvoltarea statutului profesional al acestora.
COMFORT M8100: Balustrade avansate din aluminiu pentru fiecare nevoie estetică
COMFORT M8100, balustradele de tip INOX cu aluminiu anodizat, reprezintă o serie de produse care a acoperit multiple nevoi de construcție în ultimele decenii. Anul acesta, relansăm sistemul M8100, adăugând elemente care îmbogățesc seria, fiind unul dintre cele mai fiabile sisteme de balustrade din categoria sa.
ALUMIL deblochează codul lui Da Vinci în Tel Aviv!
Tel Aviv este un oraș modern care nu doarme niciodată. Proiectul Da Vinci, un complex format din 3 clădiri – 2 zgârie nori și o clădire cu 9 etaje – preia numele de la faimosul Leonardo Da Vinci, fiind un proiect care încorporează toate caracteristicile orașului, dar în acelaș timp are viziunea de a realiza mai mult astfel încât să depășească toate construcțiile la scară largă existente, inspirate de spiritul inovator și puterea inventivă ale lui Leonardo.
SUPREME S650 PHOS: Izolare termică mai ridicată datorită noilor profile de interblocare
SUPREME S650 PHOS este un sistem glisant izolat termic, fiind soluția ideală pentru deschiderile ample cu profile de aluminiu minim vizibile. În plus față de estetica superioară a sistemului, una dintre caracteristicile sale importante este izolarea termică remarcabilă.
ALUMIL susține operațiunea de curățare a apei de mare din Salonic
ALUMIL, ca parte a programului său de responsabilitate socială corporativă și acordând prioritate dezvoltării durabile, finanțează procesul de curățare a apei de mare din Salonic în golful Thermaikos.
PLATA DIVIDEND 2019 / DIVIDEND PAYMENT 2019
PLATA DIVIDEND 2019 / DIVIDEND PAYMENT 2019