Alumil Romania
Choose your local website
S650 | an excellent sliding window

Cu sistemele ALUMIL, ești mereu relaxat!

La ALUMIL suntem obișnuiți să permitem produselor “să vorbească” în locul nostru. Calitatea și performanța acestora sunt promotorii noștri, iar certificările internaționale acordate sistemelor arhitecturale din aluminiu ALUMIL sunt dovada incontestabilă a caracteristicilor lor avansate. De altfel, ALUMIL este prima companie elena din domeniul dezvoltării și producției de sisteme din aluminiu pentru aplicații arhitecturale, care deține un Centru de Testare cu recunoaștere internațională, creat în strânsă colaborare cu renumitul Institut German ift Rosenheim

“Îmbracă-ți” casa cu cele mai bune ferestre

Achiziționarea de tâmplărie este o alegere foarte importantă pentru casa dumneavoastră și ține cont de mulți factori. Vă suntem alături pentru a face procesul mai ușor!

Protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile

Indiferent de vremea de afară, interiorul reședinței dvs. este întotdeauna protejat de tâmplăria ALUMIL care vă asigură:

 • Izolare termică | Temperatură stabilă pe tot parcursul anului, datorită unui grad ridicat de izolare termică (Uw scăzut)
 • Etanșeitate la apă | Sisteme cu soluții speciale de prevenire a pătrunderii apei în interior
 • Permeabilitate la aer | Previne infiltrarea aerului din exterior cu ajutorul straturilor multiple de etanșare cu garnitură EPDM.
 • Rezistență la încărcările din vânt | Durabilitate și stabilitate, chiar și în condiții extreme (ex.: uragan). Rezistență împotriva încărcărilor extreme generate de presiunea vântului.
Καιρικά Φαινόμενα
Η ιδιοκτήτης διαβάζει το βιβλίο της, ενώ η γάτα κάθεται μπροστά στην μπαλκονόπορτα

Materiale rezistente în timp/ Durabilitate sporită

Sistemele arhitecturale din aluminiu pentru uși și ferestre fac parte din categoria produselor pe care le achiziționezi o dată sau de două ori de-a lungul vieții. De aceea este foarte important ca ele să aibă o rezistență mărită împotriva daunelor pe care timpul le-ar putea provoca.

 • Aluminiul este un material robust. Prezintă o rezistență mare împotriva coroziunii și are nevoie de o mentenanță minimă.
 • Accesoriile certificate ALUMIL cu care echipăm sistemele noastre (balamale, mânere, garnituri EPDM etc.) sunt la fel de rezistente în timp, garantând performanța declarată și calitatea certificata a produsului final.
 • Tratamentul suprafețelor metalice în unitățile certificate ALUMIL, fie prin vopsire în câmp electriostatic sau anodizare, garantează protecția profilelor din aluminiu împotriva coroziunii sau decolorării ca rezultat al expunerii la soare.

Izolare Fonica

Influența extrem de nocivă pentru sănătate a poluării fonice a fost, fără echivoc, dovedită științific. Sistemele ALUMIL te ajută să te bucuri de momentele tale de liniște.

 • Tâmplăriile certificate ALUMIL oferă un nivel ridicat de reducere a sunetului exterior, ajutând la îmbunătățirea calității vieții de zi cu zi (izolare fonică).
 • Indicele de atenuare a zgomotului este măsurat în dB (decibeli), iar cu cât valoarea acestuia este mai mare cu atât mai bine izolează tâmplăria.
Άνδρας παίζει ντραμς με κλειστή την συρόμενη μπαλκονόπορτα
Αντιδιάρρηξη

Ține la distanță oaspeții nepoftiți

Nevoia de a te simți în siguranță este unul dintre aspectele esențiale ale unei case. Nivelul de securitate al tâmplăriei alese reprezintă o caracteristică esențială ce trebuie luată în calcul în procesul de selecție al unui sistem. Alegând un sistem Alumil puteți dispune de:

 • Un nivel ridicat de securitate împotriva pătrunderii prin efractie, ceea ce va descuraja potențialii intruși.
 • Performanțe certificate de rezistență împotriva pătrunderii prin efracție (certificări pe scala RC), asigurând diverse nivele de securitate și rezistență împotriva practicilor de efracție obișnuite.

Echipează-ți reședința cu cele mai potrivite sisteme de tâmplărie din aluminiu

Fie că îți renovezi resedința sau abia o construiești, achiziția de tâmplărie reprezintă una din investițiile importante, iar pentru alegerea corectă a acesteia e nevoie să iei în calcul un șir de factori pentru a opta soluția cea mai potrivită.

 

Noi suntem aici alături de tine pentru a te îndruma.

Căminul tău e în siguranță cu noi!