Alumil Romania
Choose your local website

Premii

Participare activa in Asociatia Europeana a Aluminiului

Faptul ca ALUMIL a devenit in anul 2008 membru asociat al Asociatiei Europene a Aluminiului reprezinta o importanta recunoastere internationala pentru companie si, prin extensie, a industriei extrudarii aluminiului din Grecia.

ALUMIL este prima companie greceasca ce se alatura Asociatiei Europene a Aluminiului, formata din membrii asociati ai celor mai imoportante si mari producatori de aluminiu. Decizia este o recunoastere importanta in ceea ce priveste compania si este datorata importantei contributii a ALUMIL in proiectarea, productia si distributia de sisteme arhitecturale de aluminiu, precum si proifile de aluminiu, un fapt ce confirma pozitia sa de lider a companiei noastre in sud-estul Europei.

TRUE LEADER din partea ICAP

Grupul Alumil a fost premiat in 2010 ca TRUE LEADER de catre ICAP, singura institutie care premiaza companiile si grupurile care isi ating obiectivele si criteriile masurabile, ajung la performante impresionante si progres.

SUPERBRANDS Grecia 2016

ALUMIL  a fost nominalizata ca SUPERBRAND in cadrul categoriei "Materiale de constructii", in anul 2016. Statutul de superbrand este garantat de consiliul Superbrands, in concordanta cu criteriile exacte, privind cifrele din marketing in materie de branding, advertising si marketing prin masuratori efectuate de o agentie independenta, privind:

  • Piata
  • Relatiile de munca
  • Societatea
  • Mediul inconjurator

Premiile Made in Greece 2015

ALUMIL  a primit premiul pentru "Excelenta Industriala",  cel de "Excelenta in Export" si pentru "Produs Inovator" in cadrul premiilor "Made in Greece"din anul 2015, organizat de Academia Elena de Marketing, sub auspiciile Ministerului Finantelor, Dezvoltarii si Turismului.

Hellenic Value 2015

In 2015, ALUMIL a fost de asemenea premiata cu distinctia "Excelenta tehnologica" in cadrul concursului "Greek value", organizat de Asociatia Industriilor din Nordul Greciei, in cooperare cu ziarul Kathimerini.

GrowthPlus Europe’s 500

ALUMIL a primit 8 ani de catre GrowthPlus' Europe's 500 (1996, 1998, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2007) ca una din cele 500 de companii in continua crestere, care au creat cele mai multe locuri de munca, in Europa, fiind pe locul 25.