Alumil Romania
Choose your local website
header

Asigurarea calitatii

Ca o companie europeana de top din industrie, este absolut necesar ca fiecare aspect al procesului nostru de productie sa fie certficat, in concordanta cu normele stricte la nivel european si international.
Calitatea si respectul fata de mediul inconjurator, precum si siguranta muncii sunt principii fundamentale in cadrul grupului ALUMIL.
quality-in-the-foreground

Calitatea in prim-plan

ALUMIL si-a asumat angajamentul de a realiza produse de calitate exceptionala si de o valoare ridicata, in timp ce dezvoltarea continua si imbunatatirea controlului calitatii raman o prioritate, tintind intotdeauna satisfactia clientilor. Implementam sisteme internationale de management al controlului calitatii si de productie si, de asemenea, certificam toate sistemele noastre arhitecturale la institute de renume global.

Laboratoare proprii de control al calitatii

Pentru a asigura calitatea de top, testam propusele noastre de-a lungul intregului proces de productie, prin mai multe laboratoare proprii.
  • Laborator pentru testarea rezistentei la tractiune: Liniile de extrudare
  • Laborator pentru vopsirea in camp electrostatic: Laborator complet echipat
  • Laborator pentru anodizare: Laborator complet echipat
  • Laborator pentru asamblarea poliamidei: Q-Test, T-test, cuptor programat (20-200ºC) si masina laser
  • Spectograf pentru analizarea materialelor: Turnatorie de aluminiu
  • Laborator pentru testarea produselor noi.
Produsele importate
Produsele care nu sunt realizate de catre compania nostrsa  sunt testate cu strictete inainte sa intre in fabrica. Daca sunt conforme cu criteriile AQL 2.5, pot fi trimise spre vanzare.

in-house-quality-control-laboratory
perfection-through-continuous-integration

Perfectiune prin testare continua

Instruirea angajatilor nostri in aspectele privind calitatea

Acordam atentie sporita importantei factorului uman in obtinerea calitatii superioare, definim pentru fiecare pozitie o directiva a controlului calitatii, ce trebuie urmarita indeaproape. In plus, traininguri de grup sunt organizate regulat pentru produse noi si, de asemenea, reluam sesiuni de instruire pentru cele existente.

Sta in filosofia noastra sa plasam fiecare angajat in pozitia controlorului de calitate si sa crestem responsabilitatea personala pentru controlul eficient al calitatii.

Mai mult decat atat, folosim un sistem informational digitalizat, prin care experienta acumulata in productie poate fi accesata digital, oricand un produs anume esta fabricat. In final, persoane specializate in controlul calitatii, prin prezenta lor continua de-a lungul variatelor stadii de productie educa si reinstruiesc angajatii nostri.

Abordarea holistica a productiei

Principala alegere strategica a ALUMIL a fost dintotdeauna imbunatatirea si expansiunea constanta a capacitatilor sale de productie. Asadar, astazi este unul dintre cei mai mari producatori de sisteme arhitecturale de aluminiu in Europa, cu o capacitate de productie de peste 100.000 tone pe an, asigurand controlul efectiv al calitatii asupra intregului proces de productie.

Una din cele mai importante competente ale companiei ALUMIL este integrarea sa pe verticala. De la turnatorie la diferitele finisaje, abilitatea noastra de a tine sub control toate procesele de productie de la inceput pana la sfarsit, asigura controlul deplin al calitatii, flexibilitate si raspuns rapid la nevoile clientilor nostri.

holistic-production-approach

TRASABILITATE: Asigurarea calitatii

Motivul principal pentru care ALUMIL a depus atat de mult efort in a dezvolta unitati de productie total independente, capabile de a produce aproape orice privind sistemele arhitecturale de aluminiu este unul singur: TRASABILITATEA.

Multumita sistemului nostru avansat de manevrare a materialelor si a sistemului ERP performant, suntem la curent cu toate aspectele procesului nostru de productie si suntem capabili de a aduce continuu imbunatatiri. Mai mult decat atat, putem preveni din timp eventualele probleme si putem implementa un sistem de urmarire pentru fiecare produs, incepand din punctul de productie sau achizitie, pana la livrarea finala. In acest mod, putem asigura calitatea pe care o oferim clientilor nostri, in fiecare zi.