Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate
Găsiți rapid și ușor ceea ce aveți nevoie
Cautati
iulie 2024
Ceremonia de deschidere ArXellence 3: Conservarea memoriei istorice și protejarea mediului
Vineri, 28 iunie, ceremonia oficială de deschidere a ArXellence 3 a avut loc în Sala de concerte din Atena.
iunie 2024
PLATA DIVIDEND 2023 / DIVIDEND PAYMENT 2023
PLATA DIVIDEND 2023 DIVIDEND PAYMENT 2023 
Platforma MyWindows – O soluție rapidă pentru a primi până la 3 oferte de tâmplărie
Aplicația ALUMIL MyWindows transformă modul în care utilizatorii selectează și personalizează tâmplăria din aluminiu. Oferă instant acces la o gamă vastă de produse, asistență tehnică și opțiuni personalizate de configurare, maximizând eficiența și satisfacția în alegerea soluțiilor de tâmplărie.
Noua certificare de izolare fonică pentru sistemul glisant SMARTIA S560 LT!
Avem deosebita plăcere să anunțăm o realizare semnificativă pentru sistemul nostru de ferestre, uși glisante și liftant-glisante SMARTIA S560 LT!
mai 2024
SMARTIA P150 Urban primește recunoașterea Archello
Archello, platforma internațională care pune în legătură arhitecții și designerii cu produse inovatoare, a onorat sistemul nostru de compartimentare SMARTIA P150 Urban! Produsul a fost selectat ca unul dintre primele 25 de sisteme de compartimentare pentru interior, subliniind designul și funcționalitatea sa inovatoare.
aprilie 2024
Certificarea rezistenței la încărcarea din vânt pentru sistemul de umbrire SMARTIA M5600
Sistemul de parasolare cu design eliptic SMARTIA M5600 a obținut certificarea de rezistență la încărcarea din vânt din partea PLANECO, care acționează în numele ift Rosenheim Hellas.
Green Ambassadors ALUMIL continuă misiunea pentru un viitor mai verde!
Dedicarea continuă a echipei Green Ambassadors ALUMIL pentru protejarea mediului a fost evidențiată recent prin participarea la unul dintre cele mai ample proiecte de împădurire, alături de Asociația Viitor Plus.
Clinica Dentalix: proiect echipat cu sistemele ALUMIL
Clădirea Clinicii Dentalix din Topoloveni, județul Argeș, se remarcă prin designul construcției care este în linie cu tendințele minimaliste actuale. Combinația geometrică conferă clinicii eleganță, simplitate, forme arhitecturale neîntrerupte.
martie 2024
ADUNAREA GENERALA EXTRAORDINARA A ACTIONARILOR DIN 26.04.2024/ EXTRAORDINARY GENERAL MEETING OF 26.04.2024
ADUNAREA GENERALA EXTRAORDINARA A ACTIONARILOR DIN 26.04.2024/ EXTRAORDINARY GENERAL MEETING OF 26.04.2024
ADUNAREA GENERALA ORDINARA A ACTIONARILOR DIN 26.04.2024/ ORDINARY GENERAL MEETING OF 26.04.2024
ADUNAREA GENERALA ORDINARA A ACTIONARILOR DIN 26.04.2024/ ORDINARY GENERAL MEETING OF 26.04.2024
Câștigă cu ALUMIL | Câștigătoarea concursului
Suntem încântați să vă prezentăm norocoasa câștigătoare a concursului nostru "Câștigă cu ALUMIL"! Norocoasa câștigătoare a sistemelor eficiente energetic în valoare de 6.000 de euro și-a dorit să își închidă terasa pentru a se putea bucura de spațiu atât vara, cât și iarna.
Siguranța copiilor: Noua încuietoare multipunct pentru ferestre și uși glisante și batante
La ALUMIL, angajamentul nostru față de excelență ne determină să inovăm zilnic, proiectând soluții care îmbunătățesc calitatea vieții oamenilor.
februarie 2024
Alumil a încheiat anul trecut cu afaceri de 118,1 milioane de lei, în creștere cu 8,3% față de 2022. Compania lansează produse noi și continuă investițiile ȋn digitalizare
Diversitatea și calitatea produselor, dar și efortul continuu de a oferi cele mai bune soluții tehnice, operaționale și financiare clienților au contribuit decisiv ȋn consolidarea poziției de lider pe piața sistemelor de aluminiu. Ȋn paralel cu ȋmbunătățirea experienței clienților, ne concentrăm și pe dezvoltarea culturii organizaționale, pe motivarea și implicarea angajaților și extinderea și fidelizarea portofoliului de colaboratori. Ȋn același timp, continuăm acțiunile de responsabilitate socială și de mediu“, a declarat Marius Ioniță, director general Alumil Rom Industry.
Prestige Confort: un nou proiect echipat cu sistemul SMARTIA S77
Designul moden împreună cu tehnologiile avansate utilizate în proiect, fac din această locație nu doar un spațiu clasic de desfășurare a evenimentelor ci o îmbinare între tradiție și inovație.
Nou accesoriu de siguranță pentru copii pentru sistemele glisante
Fiind dedicați îmbunătățirii calității vieții de zi cu zi și recunoscând importanța maximă a siguranței copiilor acasă, vă prezentăm cea mai recentă inovație a noastră: accesoriul de siguranță pentru copii pentru sistemele glisante.
Noua certificare de izolare fonică pentru sistemul de uși armonice SUPREME SF85
Recent premiat cu certificarea de izolare fonică din partea renumitului ift Rosenheim, SUPREME SF85 cu barieră termică se evidențiază printre sistemele de uși armonie al companiei noastre, îmbinând perfect estetica minimalistă cu performanța excepțională.
ianuarie 2024
Trei noi certificări semnificative pentru sistemul de uși armonice SMARTIA MF65!
SMARTIA MF65 prezintă capacități impresionante de izolare fonică, contribuind la un mediu de viață îmbunătățit prin asigurarea unei protecții solide împotriva zgomotului extern - o prioritate absolută în viața modernă.
CALENDAR FINANCIAR 2024/FINANCIAL CALENDAR 2024
CALENDAR FINANCIAR 2024 FINANCIAL CALENDAR 2024
Ferestre glisante ALUMIL și efectul luminii naturale în interior
Sistemele de ferestre glisante ALUMIL nu sunt doar produse tehnice; ele constituie o filosofie dedicată redefinirii spațiului. Prin integrarea lor perfectă în arhitectura modernă, aceste soluții conturează un mediu în care luminozitatea devine un element inseparabil al designului.
noiembrie 2023
Afaceri de 84,4 milioane lei, pentru Alumil, ȋn T3, cu 5% ȋn creștere. Compania investește în extinderea la nivel național și produse ecologice cu eficiență energetică crescută
Alumil Rom Industry SA, liderul din piața sistemelor de aluminiu, a anunțat afaceri de 84,4 milioane de lei, în trimestrul III 2023, în creștere cu 5% față de aceeași perioadă a anului trecut. Profitul înregistrat în primele nouă luni este de 4,6 milioane de lei, mai mare decât profitul total bugetat pentru întreg anul 2023, cu 5%.