Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Gasiti ceea ce va e necesar rapid si usor
Cautati
iulie 2020
SUPREME S700: Noua soluție avansată cu plasă minimalistă împotriva insectelor
Sistemul liftant-glisant SUPREME S700 reprezintă noua generație a sistemelor high-end de la ALUMIL care acoperă deschideri largi, cu cerințe exigente. Acest sistem de înaltă calitate este acum completat cu propria sa protecție exclusivă împotriva insectelor sau a razelor solare (dacă se aplică o țesătură cu ecran mai gros), întrucât am îmbogățit seria SUPREME S700 cu noua plasă culisantă împotriva insectelor.
Pergole bioclimatice cu echipamente avansate pentru...4 sezoane!
Pergolele bioclimatice de la ALUMIL îmbogățesc utilizarea unei clădiri, extinzând-o în mediul exterior. În plus, prin echipamentele suplimentare , cresc confortul și funcționalitatea, asigurând condiții de viață de înaltă calitate.
ALUMIL echipează Taberner House din Londra
Casa Taberner, situată la 15 kilometri sud de centrul orașului londonez, Croydon, este o clădire bine-cunoscută care a găzduit consiliul municipal până în 2015
SUPREME S650 PHOS Eclipse: Design minimalist cu performanță excelentă în izolarea fonică
Poluarea fonică intensă este o problemă majoră care are un efect negativ asupra nivelului de trai al oamenilor, în special în orașele mari. Recunoscând această problemă importantă, încercăm mereu să oferim produse care asigură protecție ridicată împotriva zgomotelor externe.
SMARTIA M8200: Descoperiți noile profile solide pentru o instalare ușoară
SMARTIA M8200 este un sistem de suport vertical pentru balustradele din sticlă care îmbină estetica modernă și robustețea. Recent, am dezvoltat două noi profile de bază pentru acest sistem de balustrade, M8217 și M8219.
iunie 2020
Alberni: Un alt proiect impresionant în Vancouver, echipat cu SUPREME S700
Spectaculosul zgârie-nori „Alberni” din Vancouver va fi, începând cu anul 2021, una dintre cele mai unice clădiri din oraș. Clădirea cu 43 de etaje și 133 m înălțime va fi în centrul zonei, în urma procesului său de rezonare.
aprilie 2020
Descoperă noua versiune inovativă Eclipse a sistemului glisant SUPREME S650 PHOS
Sistemul SUPREME S650 PHOS Eclipse a fost proiectat să ofere o inovatoare cale de rulare ascunsă, care asigură continuitatea finisajelor de pardoseală între interior și exterior.
Competiția Internațională a Ideilor de Arhitectură: Redefinirea falezei vestice a orașului Salonic
Competiția Arhitecturală “ArXellence 2” este o Competiție Internațională de Idei, realizată într-o singura etapă, deschisă și cu participare gratuită pentru toți participanții și are ca scop să evidențieze designul inovator ca instrument ideal pentru succesul creării noului Central Business District (CBD) din Salonic.
ALUMIL în lupta împotriva COVID-19 prin imprimante 3D de înaltă tehnologie
În această perioadă dificilă pentru întreaga populație a lumii, fiecare cetățean și organizație sunt rugaţi să contribuie, prin atitudine și comportament, la oprirea rapidă și cu cât mai puţine pierderi a răspândirii şi contaminării cu virusul pandemic COVID-19.
martie 2020
Distincția primită de ALUMIL, în calitate de una dintre cele mai importante companii din Grecia
“Hellenic Value” a fost înființată de Federatia Industriilor Elene ca fiind ceremonia institutionala de premiere anuala, care promovează industriile de success, evidentiind si recunoscand companiile producătoare grecești care se disting prin dinamism și competitivitate.
Una dintre cele mai semnificative clădiri ale anului 2020 a ales ALUMIL
În contextul începutului unei noi decade, CNN STYLE a publicat un articol cu topul celor mai așteptate 20 de clădiri care au rolul să remodeleze orașele moderne și tendintele arhitecturale actuale. Prima referință mentionata in acest articol este impresionantul si revolutionarul turn proiectat de celebrul birou de arhitectura Bjarke Ingles Group, Vancouver House, amplasat în Vancouver, Canada si la realizarea caruia au fost utilizate sisteme arhittecturale avansate dezvoltate de ALUMIL.
SMARTIA M630 PHOS: Noile soluții cu o estetică superioară ce încorporează sisteme de protecție împotriva insectelor
Sistemul glisant minimalist SMARTIA M630 PHOS a fost îmbunătățit cu noi soluții constructive cu o estetică excelentă, respectiv topologii ce încorporează plase împotriva insectelor, care păstrează aceeași estetică minimalistă, fiind complet ascunse în tocul sistemului. Mai exact, noile tipoligii cu plase încorporate includ glisantă în două canaturi, cu glisare unul pe lângă altul și glisanta în patru canaturi cu închidere cap în cap.
SUPREME S650 PHOS a fost selectat pentru echiparea extraordinarului proiect H303
Impresionantul proiect rezidential “H303”, amplasat în suburbiile sudice ale Atenei, va fi, in curand, livrat utilizatorilor sai. Adoptând un design arhitectural organic care vizează integrarea armonioasă a clădirii în mediul ambiant, Studioul de Ahitectură 314 a proiectat exteriorul imobilului utilizand forme geometrice inspirate din natură, reproducând petalele unui crin, subliniind astfel unicitatea cladirii
Special power of attorney OGM 24.04.2020
Special power of attorney OGM 24.04.2020