Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Găsiți ceea ce vă e necesar și ușor
Cautati
noiembrie 2021
Premiul II „Casa bioclimatică ALUMIL”- Interviu cu Stoicescu Robert-Gabriel și Guriță Andreea
În urma ceremoniei de premiere pentru apelul de idei "Casa bioclimatică Alumil", câștigatorii locului doi ne-au acordat un interviu în exclusivitate pentru mai multe detalii privind proiectul și motivația participării în cadrul acestei inițiative.
Premiul I „Casa bioclimatică Alumil”- Interviu cu Pîntea Ruben și Măzărianu Dragoș
În urma ceremoniei de premiere pentru apelul de idei "Casa bioclimatică Alumil", câștigatorii primului loc ne-au acordat un interviu în exclusivitate pentru mai multe detalii din "culise".
septembrie 2021
Apel de idei: Casa bioclimatică ALUMIL și workshop nZEB
Alumil România, în parteneriat cu OAR București, desfășoară apelul de idei “Casa bioclimatică ALUMIL și workshop nZEB” în cadrul Anualei de Arhitectură București 2021. Apelul are ca obiectiv dezvoltarea unui concept de locuință unifamilială bioclimatică, folosind produsele Alumil și valorificând caracteristicile tehnice sustenabile ale acestora.
Expoziția ArXellence 2: Sărbătorirea arhitecturii globale în Salonic
Timp de 2 săptămâni, de pe 11 pe 26 Septembrie, Salonic a fost centrul comunității arhitecturale globale. Expoziția oficială a competiției arhitecturale internaționale organizată de ALUMIL a avut un succes răsunător, primind recenzii excelente din partea instituțiilor, a industriei arhitecturale și a cetățenilor din Salonic.
Wilde Staycity ApartHotel: Sistemele Alumil într-o zonă în continuă dezvoltare din Londra
Modelul acestui hotel se bazează pe apartamente, nu pe camere individuale, acestu lucru devenind din ce în ce mai popular la nivel internațional. Așa zisele apart-hoteluri reprezintă un nou trend care le oferă vizitatorilor o cazare complet nouă, cu beneficii diferite față de hotelurile convenționale.
Închiderea ușoară & Unitatea liftantă: Două noi inovații care “iți ridică” greutatea de pe umeri!
ALUMIL subliniază ideea de companie care acordă întotdeauna cea mai mare atenție nevoilor oamenilor care au încredere în produsele sale, țintind întotdeauna spre satisfacerea nevoilor acestora. Noile mecanisme de “Unitate liftantă” și “Închidere ușoară” evidențiază cum un sistem de calitate superioară poate fi îmbunătățit, astfel încât rezultatul final să fie desăvârșit.
Al doilea raport de sustenabilitate: Progresul și sustenabilitatea înainte de toate
2020, un an dificil și plin de provocări la nivel global, a fost pentru ALUMIL, din punct de vedere al activităților grupului privind mediul, guvernanța corporativă, resursele umane și responsabilitatea socială, un punct de referință.
august 2021
3 modele de compartimentari interioare pentru spații office
Sistemele destinate compartimentării spațiilor interioare sunt soluții moderne, care creează posibilități extinse în proiectarea spațiilor comerciale și office.
Politica de remunerare 16.08.2021/ Remuneration policy 16.08.2021
  • Politica de remunerare 16.08.2021
  • Remuneration policy 16.08.2021
iulie 2021
ADUNAREA GENERALA ORDINARA A ACTIONARILOR 16-08-2021 / ORDINARY GENERAL MEETING OF SHAREHOLDERS 16-08-2021
• Convocare AGOA 16.08.2021/OGM Convocation 16.08.2021
• Politica de remunerare_Alumil Rom Industry_draft/Alumil Rom Industry_Remuneration policy_draft
• Buletin de vot prin corespondenta AGOA_16.08.2021/Correspondence vote ballot_OGM_16.08.2021
• Procura speciala AGOA_16.08.2021/Special power of attorney_OGM_16.08.2021
• Proiect de hotarare_AGOA_16.08.2021/Draft resolution_OGM_16.08.2021

Arhiclub ALUMIL într-un showroom inovator pentru arhitecți, în Kiev
Archiclub este un nou showroom care a fost inaugurat recent în centrul orașului Kiev, pe un bulevard aglomerat. Aceasta este o expoziție - spațiu de coworking, creat pentru a satisface nevoile moderne ale arhitecților, oferind soluții personalizate și produse de înaltă calitate pentru proiectele lor.
SUPREME S650 e-Motion: Inovare în mișcare!
SUPREME S650 e-Motion este ideal pentru acoperirea unor suprafețe vaste, oferind în același timp robustețe și o priveliște neobstrucționată.
Foundry Quarter: Orașul Reading le urează bun venit sistemelor ALUMIL SUPREME
Aflat la 70 de kilometri în vestul Londrei, Reading este un oraș cu o populație de peste 300 de mii de oameni, care crește de la an la an. Reputația înfloritoare a orașului ca hub de afaceri a atras noi corporații și antreprenori. Ca rezultat, numărul locuințelor disponibile reprezintă o problemă ce necesită găsirea unor soluții.
Indexul ESG al bursei de valori: ALUMIL face parte din cele 35 de companii listate care satisfac criteriile dezvoltării sustenabile
Pe 2 august 2021, noul indice al Bursei de Valori din Atena privind sustenabilitatea, și-a facut intrarea în forță. Acesta este Athex ESG și va monitoriza performanța companiilor privind mediul înconjurător, activitățile sociale și guvernanța corporativă. ALUMIL face parte dintre primele 35 de companii din Grecia care satisfac criteriile pentru a fi inclusă în Athex ESG.
iunie 2021
“Premiile BRAVO”: ALUMIL este premiat pentru guvernanța sa corporativă
În ALUMIL, preocuparea pentru excelență nu se reflectă doar în construcțiile realizate, ci și în toate aspectele activității corporative, fie că ne referim la operațiuni interne sau la colaborări externe.
Olimpic Resort: ALUMIL îsi pune amprenta în Limassol!
În partea sudică a Ciprului există un oraș care îmbină câteva elemente antitetice, dar care sunt integrate într-o armonie perfectă! Limassol, al doilea cel mai mare oraș al insulei, este faimos pentru stilul de viață cosmopolit și viața de noapte spectaculoasă și vie. În plus, are unul dintre cele mai mari porturi din sud-estul Mediteranei și a devenit o atracție turistică foarte apreciată atât de vizitatori, cât și de antreprenori.
Diamantele Economiei Grecești: ALUMIL printre companiile de top ale țării
Sloganul ALUMIL „Construim excelența în fiecare zi” este bine cunoscut și respectat în industria sa. Recent, preocuparea pentru excelență a fost recunoscută de o instituție consacrată numită „Diamonds of Greek Economy”, iar compania a fost invitată la forumul anual privind inovația și creșterea corporativă.
SMARTIA Barcode Cladding: Placările pentru pereți, redefinite!
Estetica unei clădiri transmite întotdeauna o primă impresie puternică vizitatorilor. O fațadă având standarde înalte atrage atenția și întărește întreaga construcție atât prin design, cât și prin performanță. Noul sistem ALUMIL “SMARTIA Barcode Cladding” introduce o nouă abordare.
mai 2021
PLATA DIVIDENDE 2020 / DIVIDEND PAYMENT 2020.
PLATA DIVIDENDE 2020 / DIVIDEND PAYMENT 2020.
aprilie 2021
SMARTIA M35: Noul sistem minimalist de perete cortină cu performanță excepțională!
Tendințele arhitecturale moderne promovează liniile minimaliste, simplitatea, iluminatul natural în interior și nivelurile ridicate de performanță ce sporesc sustenabilitatea. SMARTIA M35 este un sistem de perete cortină contemporan ce îmbină toate cele de mai sus, oferind opțiuni extensive pentru diferite tipuri de proiecte.