Alumil Romania
Choose your local website

Evenimente

Locul în care se găsesc cele mai importante evenimente realizate de către Alumil

nZEB goes Passive | Soluții personalizate din aluminiu pentru case pasive

10 - 13 noiembrie 2023

În perioada 10-12 noiembrie, am avut parte de 3 zile dedicate eficienței energetice și trecerii de la nZEB la Pasiv, standardul internațional către care nZEB-ul se îndreaptă și despre modul în care va trebui să construim ‘’de mâine’’. Evenimentul nZEB goes Passive a avut loc la Cluj Arena, chiar pe unul dintre stadioanele echipate cu sistemele ALUMIL, unde au participat peste 100 de expozanți din industrie.

Cu un angajament ferm față de sustenabilitate și inovație, sistemele noastre de uși si ferestre, aduc un aport semnificativ în construcția și funcționarea eficientă a caselor pasive. Prin utilizarea materialelor de înaltă calitate și a tehnologiilor avansate, ALUMIL se remarcă în industrie prin produse de top, ce asigură o izolare termică excelentă, minimizând pierderile de energie și maximizând confortul termic al locuinței.

Sistemul batant SMARTIA S67, certificat Cradle to Cradle (C2C) - Silver oferă o eficiență energetică ridicată, un nivel înalt de siguranță (certificat PAS 24) și o varietate mare de tipologii. De asemenea, sistemul batant SMARTIA S77 poate atinge unele dintre cele mai înalte standarde și cerințe ale pieței fiind si un sistem certificat de Passive House Institute.

În cadrul evenimentului am putut discuta cu participanții, de la arhitecți și ingineri, până la cei care își doresc să construiască o casă, despre soluțiile ALUMIL personalizate pentru construirea și dezvoltarea unui viitor sustenabil în care durabilitatea este un cuvânt cheie.

  

O casă pasivă trebuie să asigure un climat interior confortabil atât vara, cât și iarna, având o izolare termică excelentă, cu un consum redus de energie pentru încălzirea sau răcirea suprafețelor iar sistemele arhitecturale din aluminiu sunt alegerea potrivită pentru astfel de proiecte.