Alumil Romania
Choose your local website

Evenimente

Locul în care se găsesc cele mai importante evenimente realizate de către Alumil

Târgul Internațional BAU 2023

ALUMIL va fi prezent la cea mai importantă expoziție de arhitectură și construcție din lume.

Informații utile

17 - 22 aprilie 2023
Centrul Messe München
Pavilion 1, Stand 338

BAU, unul dintre cele mai importante târguri internaționale din industria construcțiilor, revine!

Târgul Internațional BAU 2023 va avea loc în perioada 17-22 aprilie la centrul expozițional Messe München, Germania. Evenimentul de anul acesta este prima ediție offline după pandemia de COVID-19. Pentru ALUMIL, această ediție reprezintă cea de-a 13-a participare consecutivă la BAU, fapt ce consolidează prezența companiei noastre la cele mai importante evenimente din domeniu, la nivel mondial.

Reprezentanții ALUMIL vor fi prezenți pentru a discuta despre provocările din industria aluminiului și construcțiilor și pentru a vă prezenta sistemele arhitecturale avansate și serviciile digitale pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului. Consultanții noștri vă vor sta la dispoziție pentru a vă răspunde la toate întrebările și pentru a vă recomanda soluții pentru viitoarele proiecte.

Instrumente și servicii

Punem întotdeauna inovația pe primul loc, contribuind la dezvoltarea industriei construcțiilor și arhitecturii și la îmbunătățirea instrumentelor pe care le oferim pentru a facilita procesul zilnic al partenerilor noștri.

My Alumil

Un magazin online B2B

O platformă modernă prin care se poate comanda și care constituie un punct de referință zilnic pentru partenerii noștri. Aceștia pot verifica lista comenzilor și pot accesa oricând secțiunea de anunțuri și actualizări tehnice.

ALUMIL Connect

O bibliotecă digitală avansată

Baza de cunoștințe care include cataloage tehnice, manuale de construcție a sistemelor, videoclipuri de prezentare a produselor, fișiere CAD și BIM, certificate de performanță etc. Tot ce caută fiecare producător sau arhitect în ziua de azi!

Architectural Aluminium Academy

Inovație și training

Acesta este un Centru de Inovație si dezvoltare a aptitudinilor din domeniul sistemelor arhitecturale din aluminiu, cu centre de pregătire în Atena și Salonic, creat din inițiativa ALUMIL și a parteneriatului dintre două universități și alte două companii tehnologice de top.