Alumil Romania
Choose your local website

ALUMIL BEYOND

Sustenabilitate – Dezvoltare durabilă – Contribuție socială

În cadrul ALUMIL privim dincolo. Dincolo de granițele domeniului în care activăm. Dincolo de activitățile noastre comerciale. Planeta are nevoie de contribuția noastră. Acesta este motivul pentru care ne imaginăm o lume a dezvoltării durabile și a contribuției sociale. O lume dincolo de obișnuit sau, cu alte cuvinte... ALUMIL BEYOND.
Achievement 2

73%

creștere a numărului mediu de ore de formare per angajat.

50%

dintre furnizorii noștri provin de pe piața locală.
achievement 4

1200

de ore de formare asigurate de ALUMIL Academy în sesiuni de instruire pentru începătorii în industrie și 1 343 de ore de formare pentru instruirea producătorilor de aluminiu.

Raportul de Sustenabilitate 2022

Citiți Raportul anual de sustenabilitate ALUMIL, care înregistrează performanța și realizările companiei în ceea ce privește responsabilitate socială, mediul, guvernanță corporativă, piața și resursele umane.

George Milonas

„Dezvoltăm strategia de responsabilitate socială corporativă, având în vedere că societățile au capacitatea și trebuie să participe activ la provocările majore cu care se confruntă umanitatea”.

- Georgios Mylonas, Președinte și CEO al ALUMIL

Obiectivele de dezvoltare durabilă ale Organizației Națiunilor Unite

Susținem în mod activ agenda Organizației Națiunilor Unite pentru pace și prosperitate până în 2030, așa cum este exprimată prin cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă. Participăm la acest efort colectiv pentru un viitor mai durabil, adoptând 9 obiective ale Organizației Națiunilor Unite și urmărind să le îndeplinim prin inițiative și măsuri corespunzătoare. 

Sănătate și bunăstare

Sănătate și bunăstare

Sănătatea și siguranța angajaților noștri reprezintă o prioritate strategică și în acest sens aplicăm politici bine gândite, care respectă standardele internaționale.

Educație de calitate

Educație de calitate

Desfășurăm în mod regulat cursuri de formare pentru personalul nostru, scopul acestora fiind îmbunătățirea abilităților, care sunt utile pentru activitatea pe care o desfășoară, dar și educarea acestora cu privire la problemele de dezvoltare durabilă și cele mai bune practici.

Egalitate de gen

Egalitate de gen

Cultura noastră corporativă modelează un mediu de lucru în care angajații sunt selectați indiferent de gen, luând în considerare doar abilitățile și valoarea pe care aceștia o pot oferi companiei noastre.

 

Apă curată și salubritate

Apă curată și salubritate

Utilizarea apei este necesară pentru funcționarea instalațiilor noastre de producție și, prin urmare, ne-am angajat să asigurăm gestionarea rațională și cu prioritate a acesteia, în timp ce scopul nostru este să menținem un volum ridicat de reciclare.

Condiții decente de muncă și dezvoltare economică

Condiții decente de muncă și dezvoltare economică

Investim continuu în angajații noștri, deoarece recunoaștem că aceștia reprezintă cel mai important activ al companiei. Rolul lor în dezvoltarea companiei este crucial și, în acest sens, ne angajăm să le îmbunătățim continuu mediul de lucru.

Industrie, inovație și infrastructură

Industrie, inovație și infrastructură

Ne angajăm să continuăm să fabricăm produse de înaltă calitate, îmbunătățind în același timp gestionarea controlului calității, în conformitate cu standardele internaționale. Între timp, ne certificăm sistemele în colaborare cu institutele internaționale.

Consum și producție responsabile

Consum și producție responsabile

Suntem una dintre primele companii din Grecia care sprijină modelul „economiei circulare”, un nou model productiv bazat pe utilizarea materialelor și produselor într-un mod care contribuie la optimizarea duratei de viață a produsului și la reducerea la minimum a procesului de extracție a resurselor naturale.

Măsuri climatice

Măsuri climatice

Încercăm constant să găsim moduri pentru a limita utilizarea resurselor naturale, prin reducerea emisiilor de carbon. Prin cercetare și planificare, vizăm reducerea amprentei ecologice în cea mai mare măsură posibilă.

Parteneriate pentru îndeplinirea obiectivelor

Parteneriate pentru îndeplinirea obiectivelor

Începând cu anul 2011, facem parte din rețeaua Global Compact a Organizației Națiunilor Unite. Între timp, căutăm în mod constant noi parteneriate și susținem inițiative care vizează abordarea provocărilor actuale cu care se confruntă planeta noastră.

Premii

Cele mai sustenabile companii din Grecia în anul 2020

Cele mai sustenabile companii din Grecia în anul 2020

ALUMIL este una dintre cele 25 de companii grecești de top care urmează principiile dezvoltării durabile și economiei circulare. Compania noastra este singurul producător de sisteme arhitecturale din aluminiu care a primit această distincție.

Premiu special pentru servicii în folosul comunității în timpul pandemiei

Premiu special pentru servicii în folosul comunității în timpul pandemiei

În cadrul celei de-a 5-a Conferințe anuale privind dezvoltarea durabilă, ALUMIL a câștigat un premiu special pentru contribuția sa socială în timpul pandemiei, prin producerea de măști faciale și livrarea acestora în spitalele publice din întreaga țară.

Premiul pentru Cea mai bună companie cu implicare internațională 2020

Premiul pentru Cea mai bună companie cu implicare internațională 2020

Compania a câștigat al 3-lea premiu în cadrul evenimentului de premiere a întreprinderilor, care a fost organizat pentru al 18-lea an consecutiv de revista CHRIMA și care are ca scop evidențierea companiilor care susțin economia greacă și contribuie la dezvoltarea instituției financiare.

ALUMIL se numără printre cele 35 de companii grecești listate care îndeplinesc criteriile indicelui ESG

ALUMIL se numără printre cele 35 de companii grecești listate care îndeplinesc criteriile indicelui ESG

În urma evaluării, s-a considerat că ALUMIL îndeplinește criteriile de includere în Indicele ESG, care urmează să monitorizeze performanța companiei în ceea ce privește problemele de mediu, angajament social și guvernanță corporativă.

Citiți mai multe despre acțiunile noastre corporative

Al doilea raport de sustenabilitate: Progresul și sustenabilitatea înainte de toate

Mai multe detalii

Indexul ESG al bursei de valori: ALUMIL face parte din cele 35 de companii listate care satisfac criteriile dezvoltării sustenabile

Mai multe detalii

“Premiile BRAVO”: ALUMIL este premiat pentru guvernanța sa corporativă

Mai multe detalii

Contact

Pentru mai multe informații cu privire la acțiunile de responsabilitate socială corporativă și dezvoltare sustenabilă, vă rugăm să completați formularul cu datele dumneavoastră de contact și vom reveni în cel mai scurt timp.

Formular de contact