Alumil Romania
Choose your local website
corporate-responsibility-header

Responsabilitate Socială

csr

Contribuim la dezvoltarea societății noastre prin activitățile derulate.

Responsabilitatea Socială Corporativă este un element ce stă la baza companiei și a Grupului, având în vedere că prioritatea noastră o reprezintă individul, prosperitatea și dezvoltarea sa, ca parte a comunității. Cu aceste puncte de plecare și baze ideologice, ALUMIL își oferă serviciile într-o diversitate mare de acțiuni, pentru a atinge aceste 3 scopuri (persoană, prosperitate, dezvoltare).

Așadar, ar trebui menționat faptul că activitatea noastră socială este preexistentă, dar numai recent a luat numele de CSR. O responsabilitate pe care ne-am asumat-o cu mare entuziasm și pe care dorim să o dezvoltăm, așa cum o solicită și codul nostru etic și deontologic.

Integrând responsabilitatea socială în cultura noastră organizațională, ne concentrăm pe protecția mediului, anularea excluziunii sociale, politica oportunităților egale, precum și pe menținerea relațiilor interumane, bazate pe încredere mutuală și cooperare cu comunitățile locale, acolo unde ne desfășurăm activitatea. Recunoscând faptul că suntem responsabili de menținerea naturii activității noastre, ne concentrăm interesul, printre altele, asupra protecției mediului, acționând în concordanță cu standardele de sănătate și siguranță.

 

Urmărind această perspectivă, a fost conceput planul de mediu integrat Green Alumil, în baza căruia am implementat o serie de acțiuni, cu scopul de a convinge oamenii să fie mai interesați de schimbările de mediu și climatice. Green Alumil se alătură politicii referitoare la mediul înconjurător pe care compania noastră o urmează si care are ca scop constituirea sa drept parte importantă a dezvoltării ecologice.