Alumil Romania
Choose your local website
corporate-responsibility-header

Responsabilitate Corporatista

Nevoia de a oferi comunitatii ceva in schimb reflecta filosofia care a stat la baza infiintari Alumil.
csr

Contribuim la dezvoltarea societatii noastre prin activitatile noastre.

Responsabilitatea Corporatista Sociala este un element ce sta la baza companiei si a Grupului, avand in vedere ca prioritatea noastra este individul, propseritatea si dezvoltarea sa, ca parte din comunitate. Cu aceste puncte de plecare si baze ideologice, ALUMIL isi ofera serviciile in o diversitate mare de functiuni, pentru a obtine aceste 3 scopuri (persoana, prosperitate, dezvoltare).

Asadar, in particular, ar trebui mentionat faptul ca activitatea noastra sociala a pre-existat, doar numai recent si-a luat numele de CSR. O responsabilitate pe care ne-am asumat-o cu mare entuziasm si pe care dorim sa o dezvoltam, asa cum solicita si codul nostru etic si denontologic.

Integrand activ cerintele responsabilitatii sociale functiei noastre organizationale, ne concentram pe protectia mediului, anularea excluziunii sociale, politica oportunitatilor egale, precum si pe mentinerea relatiilor interumane, bazate pe incredere mutuala si cooperare cu comunitatile locale, acolo unde ne desfasuram activitatea. Recunoscand faptul ca suntem responsabili de a mentine mereu activ in minte natura activitatii noastre, ne concentram interesul, pe langa altele, pe protectia mediului, actionand corespunzator cu standardele de sanatate si siguranta.

 

Urmarind aceasta perspectiva, a fost conceput planul de mediu complet Green Alumil, in baza caruia am implementat o serie de actiuni, cu scopul de a convinge oamenii sa fie mai interesati de schimbarile din mediu si climat. Green Alumil se alatura politicii mediului inconjurator pe care compania noastra o urmeaza  si care are ca scop sa se constituie in parte importanta a dezvoltarii ecologice.