Alumil Romania
Choose your local website
corporate-responsibility-header

Responsabilitate Corporatista

csr

Contribuim la dezvoltarea societății noastre prin activitățile derulate.

Responsabilitatea Corporativă Socială este un element ce stă la baza companiei și a Grupului, având în vedere că prioritatea noastră sunt individul, prosperitatea și dezvoltarea sa, ca parte din comunitate. Cu aceste puncte de plecare și baze ideologice, ALUMIL își oferă serviciile într-o diversitate mare de funcțiuni, pentru a obține aceste 3 scopuri (persoană, prosperitate, dezvoltare).

Așadar, ar trebui menționat faptul că activitatea noastră socială este preexistentă, dar numai recent și-a luat numele de CSR. O responsabilitate pe care ne-am asumat-o cu mare entuziasm și pe care dorim să o dezvoltăm, așa cum solicită și codul nostru etic și deontologic.

Integrând responsabilitatea socială în cultura noastră organizațională, ne concentrăm pe protecția mediului, anularea excluziunii sociale, politica oportunităților egale, precum și pe menținerea relațiilor interumane, bazate pe încredere mutuală și cooperare cu comunitățile locale, acolo unde ne desfășurăm activitatea. Recunoscând faptul că suntem responsabili de menținerea naturii activității noastre, ne concentrăm interesul, printre altele, pe protecția mediului, acționând în concordanță cu standardele de sănătate și siguranță.

 

Urmarind aceasta perspectiva, a fost conceput planul de mediu complet Green Alumil, in baza caruia am implementat o serie de actiuni, cu scopul de a convinge oamenii sa fie mai interesati de schimbarile din mediu si climat. Green Alumil se alatura politicii mediului inconjurator pe care compania noastra o urmeaza  si care are ca scop sa se constituie in parte importanta a dezvoltarii ecologice.