Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

“Premiile BRAVO”: ALUMIL este premiat pentru guvernanța sa corporativă

În ALUMIL, preocuparea pentru excelență nu se reflectă doar în construcțiile realizate, ci și în toate aspectele activității corporative, fie că ne referim la operațiuni interne sau la colaborări externe. 

În ideea acestui deziderat, ALUMIL a participat recent în cadrul “BRAVO Sustainability Dialogues & Awards 2021”. Această instituție reprezintă o platformă de dialog având scopul de a evidenția organizațiile ce susțin un viitor sustenabil. Prin participarea sa, ALUMIL a prezentat câteva dintre cele mai importante activități corporative. Premiul a fost acordat pentru inițiativa «Discuții privind relaționarea cu angajații». Această inițiativă premiată face parte din secțiunea “Guvernanță”. Mai exact, distincția urmărește studiul satisfacției la locul de muncă pe care compania îl efectuează anual, pentru a îmbunătăți condițiile de lucru. Prin acest dialog anual, legătura dintre angajați și managmentul superior este întărită, în timp ce sunt identificate elemente ce trebuie îmbunătățite. Cel mai important lucru este șansa oamenilor de a fi auziți, de a-și exprima opiniile și de a împărtăși experiențele privind mediul de lucru. 

“BRAVO Sustainability Dialogues & Awards” constituie un forum format din mai multe părți interesate, această instituție vizând premierea afacerilor și organizațiilor ce fac pași spre un mediu de lucru modern și sănătos. ALUMIL este onorată de primirea premiului, această distincție venind ca recunoaștere a eforturilor depuse, dar și reprezentând o inspirație în continuarea activităților Sustenabile.
Adaugati la favorite