Alumil Romania
Choose your local website

Societatea ALUMIL: Contribuția socială în Centru

Contribuția socială se află în centrul activităților noastre, scopul acesteia fiind îmbunătățirea condițiilor de viață ale concetățenilor noștri.

Pentru ALUMIL, succesul nu înseamnă doar activitate comercială extinsă și excelență în producție. Elementul cheie pentru succesul mai larg al unei companii este contribuția acesteia la bunăstarea socială. Prin intermediul unor acțiuni variate și intenționate de responsabilitate socială corporativă ne propunem să sprijinim oamenii aflați în dificultate, pe măsură ce organizăm acțiuni care duc la un mediu social mai sănătos.

173 de rapoarte finale în ArXellence 2

Competiția noastră internațională de arhitectură, care urmărește să reproiecteze malul de vest al Salonicului, a adunat 1473 de abonamente din 90 de țări și 173 de propuneri finale.

Inițiative împotriva COVID-19

Am luat inițiative de consolidare a infrastructurii sanitare sau a clădirilor cu o concentrație mare de oameni, prin donarea de măști, sisteme de compartimentare, dispozitive de măsurare a temperaturii fără contact etc.

Donație de profile de aluminiu în valoare de 10.000 euro

Am donat profile din aluminiu organizațiilor și asociațiilor de îngrijire a copiilor și în general persoanelor aflate în dificultate.

Acțiunile noastre

Sponsorizări - Sprijin financiar

Sponsorizări - Sprijin financiar

Suntem alături de asociațiile care oferă asistență socială sau de organizațiile care sprijină grupuri de concetățeni aflați în dificultate. În același timp, finanțăm acțiuni sau inițiative care promovează cunoașterea, inovația și dezvoltarea personală generală.

Înlocuirea profilelor din aluminiu - Donații

Înlocuirea profilelor din aluminiu - Donații

În calitate de companie care activează în domeniul sistemelor arhitecturale din aluminiu, donăm profile din aluminiu școlilor, asociațiilor de îngrijire a copiilor, spitalelor și oricăror instituții unde aceste tipuri de intervenții sunt necesare în mod urgent. Astfel, consolidăm structurile clădirii și îmbunătățim viața cotidiană a celor care locuiesc în aceste clădiri.

Instituția ArXellence

Instituția ArXellence

ALUMIL pune mare accent pe Concursul de arhitectură ArXellence, aceasta propunându-și să ajungă la comunitatea internațională de arhitectură și să promoveze principiile construcției și dezvoltării durabile. 

Cea mai recentă versiune a competiției, ArXellence 2, a reușit să atragă atenția arhitecților din întreaga lume spre Salonic și să ofere o platformă de 173 de propuneri arhitecturale pentru reproiectarea și modernizarea malului de vest al orașului.

Citiți mai multe despre acțiunile noastre de responsabilitate socială

Uniți pentru viață: ALUMIL mobilizează comunitatea BBTP într-o acțiune de donare de sânge

Mai multe detalii

Echipa ALUMIL: În pas alergător pentru o cauză umanitară

Mai multe detalii

Expoziția ArXellence 2: Sărbătorirea arhitecturii globale în Salonic

Mai multe detalii

Al doilea raport de sustenabilitate: Progresul și sustenabilitatea înainte de toate

Mai multe detalii

Contact

Pentru mai multe informații cu privire la acțiunile de responsabilitate socială corporativă și dezvoltare sustenabilă, vă rugăm să completați formularul cu datele dumneavoastră de contact și vom reveni în cel mai scurt timp.

Formular de contact