Alumil Romania
Choose your local website
header-growth-opportunities

Oportunitati de dezvoltare

În cadrul firmei, Alumil oferă diverse oportunități de dezvoltare profesională
performance-management-system

Sistemul de Management al Performantei

Un proces continuu si participativ, ce are ca scop maximizarea performantei angajatilor si, prin aceasta, performanta generala a ALUMIL. Sistemul de Management al Performantei este conectat cu actiunile zilnice si cu comportamentele pe care le adopta angajatii, pentru a putea avea o perceptie comuna privind ceea ce ar trebui obtinut si cum. Pentru ca angajatii sa isi imbunatateasca performanta, ar trebui sa aiba convingeri comune asupra ceea ce performanta (si succesul) in munca inseamna, fie ca este vorba de indatoriri sau rezultate asteptate sau comportamente sau toate cele insumate, pentru a putea obtine rezultatele dorite. Acestea trebuie clarificate si acceptate impreuna cu angajatii, pentru a fi constienti de scopul muncii lor. Existenta sistemului dovedeste faptul ca ALUMIL ofera suport in proceduri obiective si oneste.
Sistemul de Management al Performantei este:

  • Clarificarea rolurilor si asteptarilor supervizorului de la fiecare angajat
  • Atentie continua si indrumare pentru fiecare angajat
  • Stabilirea unui sistem onest de masurare a performantei
  • Conectarea performantei angajatorului si partea variabila a salariului.
  • Simt al increderii, sigurantei, onestitatii si profesionalismului la locul de munca.

Internship

Incurajam studentii sa practice, pentru a isi dezvolta competentele si a castiga experienta si cunostinte ce ii vor ajuta in dezvoltarea lor profesionala ulterioara. Acei studenti care doresc sa isi faca un stagiu de practica sunt incurajati sa trimita CV-ul si o scrisoare de intentie, in urma unei consultari cu institutia la care studiaza.
internship
equal-opportunity-employer

Oportunitati Egale

ALUMIL este un angajator ce ofera oportunitati egale. Tot angajatii si candidatii beneficiaza de acelasi tratament, indiferent de religie, varsta, gen, nationalitate, origine, rasa, dizabilitati, statut civil, orientare sexuala, inaltime, greutate sau orice alt aspect. Aceleasi principii sunt guvernate de toate conditiile privind angajarea, ca de exemplu recrutarea, evaluarea, promovarea etc.