Alumil Romania
Choose your local website

Numărătoarea inversă până la ArXellence 3 a început. Abonați-vă pentru mai multe noutăți!

ARHITECT

De la viziune, la realitate

Fiecare proiect pe care îl întreprindeți reprezintă o nouă provocare. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați viziunea în realitate prin intermediul unor sisteme avansate din aluminiu care pot satisface chiar și cele mai exigente cerințe.

Fiecare proiect pe care îl întreprindeți reprezintă o nouă provocare. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați viziunea în realitate prin intermediul unor sisteme avansate din aluminiu care pot satisface chiar și cele mai exigente cerințe.

SUPORT

Suport în fiecare etapă a proiectului

Indiferent de stadiul proiectului dumneavoastră, vă oferim suport și analizăm în amănunt detaliile pentru a vă oferi cele mai bune soluții. Inginerii noștri vă stau mereu la dispoziție pentru a vă oferi soluții de proiectare dedicate proiectului dumneavoastră.
Noutăți

Arxellence 3                  începe în curând!

O nouă ediție a concursului internațional pentru idei de arhitectură de la ALUMIL va începe în curând.

Află mai multe!
PRODUS NOU

SMARTIA MF65: Un sistem de uși armonice termoizolante de înaltă calitate

SMARTIA MF65, noul sistem de uși armonice creat de ALUMIL, nu este doar un sistem de înaltă performanță, ci și un sistem cu o estetică deosebită. Acestea se adaptează pentru orice spațiu, datorită designului lor minimalist și profilelor din aluminiu subțiri, care aduc o estetică modernă, susținând până la 140 kg/canat.

Descoperiți-l
Noutăți

Centrul de Experiență Ellinikon: Echipat cu sistemele de ultimă generație ALUMIL

Reamenajarea urbană din Ellinikon este cel mai așteptat proiect la nivel național și unul dintre cele mai semnificative proiecte aflate în desfășurare din Europa. ALUMIL a participat la proiect prin echiparea cu sistemul de pereți cortină SMARTIA M7, care oferă o eficiență energetică ridicată.

Aflați mai multe
Noutăți

Certificare Internațională Cradle to Cradle (C2C)

ALUMIL: Prima companie grecească de sisteme arhitecturale din aluminiu care obține certificatul Cradle to Cradle (C2C) - Silver pentru o gamă largă de produse. Acest certificat este standardul global pentru produsele care sunt sigure, circulare și realizate în mod responsabil.

Aflați mai multe
INSTRUMENTE
Instrumente utile pentru proiectul dumneavoastră
Ce spun arhitecții:

Aristides Dallas Architects

„Granița dintre interior și exterior se pierde, iar spațiul de sub placa unică de beton pare a fi unificat” (ref. la proiectul „Lap Pool House”). „Această intenție de design a fost finalizată prin utilizarea sistemului special ALUMIL care a îmbunătățit total spațiul. Această deschidere unghiulară evidențiază designul abstract al clădirii și subliniază unificarea relației dintre interior și exterior și vederea către orizont."

Aristides Dallas

Ce spun arhitecții:

„Elementul principal al acestei „peșteri” unice ( ref. la proiectul „Ncaved House”) a fost priveliștea neobstrucționată asupra mării, făcând trecerea lină din interior către exterior. Sistemele minimaliste ALUMIL ne-au ajutat să atingem exact acest scop. Am folosit sistemul glisant SUPREME S650 PHOS, această alegere dovedindu-se a fi una ideală deoarece sistemul oferă o funcționalitate ridicată și un design sofisticat.”

Iliana Kerestetzi 

Ce spun arhitecții:

Urban Soul Project

„Am avut o colaborare excelentă cu Alumil pentru unul dintre proiectele noastre. Calitatea înaltă și capacitatea de a produce profile speciale sunt caracteristici unice ale ALUMIL, în special, pentru proiectul „Zeus is Loose”, unde dificultatea a constat în dimensiunea profilelor (de fapt, toată fațada a fost deschisă, pereții de umplutură au fost îndepărtați și a rămas doar cadrul structural)."

Tasos Georgantzis

TRIMITETI PROIECTUL
Proiectele noi ne inspiră!

Fiecare proiect nou spune o altă poveste. Noi suntem gata să o citim și să o evidențiem. Ne puteți trimite informații despre proiectele în care ați folosit sistemele ALUMIL iar noi le vom publica pe site.