Alumil Romania
Choose your local website
header-hiring-process

Procesul de angajare

Atunci cand exista o pozitie disponibila, inainte de cautarea candidatilor in piata, mai intai ne preocupam sa aflam daca pozitiile pot fi ocupate de catre o persoana care deja se afla in companie. In acest mod, se produce cea mai buna utilizare a resursei umane, in timp ce creezi perspectiva ideala pentru dezvoltarea angajatilor.
selection-process

Procesul de selectie

 

Toate CV-urile sunt evaluate conform cerintelor fiecarei pozitii si a Politicii de Recrutare a Grupului.

  • Dupa evaluare, daca CV-ul unui candidat se potriveste cu necesitatile pozitiie,el ea va fi invitat/a la un prim interviu cu executivii departamentului HR. Pentru situatii punctuale, candidatul poate trece si printr-un proces de evaluare suplimentar (centre de evaluari, aptitudini)
  • Daca el/ea a finalizat cu succes stadiul antementionat, el /ea va fi invitat/a  la o a doua intalnire cu primul supervizor al pozitiei, evaluand competente specifice si cunostinte relevante pozitiei.
  • Dupa completarea procesului interviului, fiecare candidat primeste informatia privind rezultatele sale. Candidatii care nu vor trece la etapa urmatoare vor fi informati via email. Candidatii cu care compania doreste sa colaboreze vor primi oferta de angajare, cu termenii aferenti.
  • Noul partener al companiei va trece printr-un program de integrare conform sistemului de instruire al grupului.

Toate CV-urile sunt pastrate in baza de date ALUMIL pentru eventuale utilizari (in functie de necesitati).

 

Confidentialitate

Toate detaliile aplicatiei si CV-ului dumneavoastra sunt strict confidentiale si sunt utilizate doar in scopul de a evualua capacitatile si calificarile dumneavoastra, pentru posibile disponibilitati in cadrul ALUMIL. Doar angajatii autorizati ai ALUMIL au acces la baza de date a candidatilor. Informatia antementionata este pastrata in baza noastra de date pentru doi ani. Daca in acest timp se schimba un detaliu in CV-ul dumneavoastra sau vreo preferina privind joburile din cadrul ALUMIL, ar trebui sa va actualizati CV-ul pe care l-ati trimis anterior. si sa selectati "Da" in campul "Am mai incarcat un CV anterior".
privacy-and-confidentiality
compensation-and-benefits-system

Sistemul de Compensatii si Beneficii

Sistemul de Compensatii si Beneficii al ALUMIL  este parte din sistemul general de management al Grupului Alumil. Este gandit si implementat pentru a atrage, motiva si retine angajatii care au capacitatile si comportamentul potrivit. Acest sistem este menit sa indrume angajatul catre dezvoltarea sa personala si, prin concorandata, si compania catre performante. Aditional, design-ul sau este bazat pe ultimele trenduri din Grecia, dar si de la nivel global.
Principalul scop al sistemului este sa creeze:

  • Echlibru intern
  • Dreptate
  • Onestitate
  • Satisfactia angajatului
  • Motivare
  • Recunoastere

... si, in acelasi timp, sa transforme ALUMIL intr-un angajator competitiv, pentru a atrage cei mai buni candidati.