Alumil Romania
Choose your local website
Header-certifications

Certificari

iso9001en

SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITATII

 

Potrivit standardului international EN ISO 9001 al TÜV NORD CERT.

Prin implementarea unui sistem al managementului calitatii, asiguram o calitate ridicata a produselor si serviciilor noastre, pentru a mentine clientii multumiti si fideli.

Mai exact, ALUMIL aplica sistemul sau de management pentru proiectarea, producerea si distributia sistemelor arhitecturale din aluminiu precum si pentru aprovizionarea /fabricarea si distribuirea accesoriilor.

 

 

FPC – CONTROLUL PRODUCTIEI IN FABRICA

Potrivit standardului international EN ISO 15088 al TÜV NORD CERT.

ALUMIL aplica control asupra productiei, potrivit standardului international EN ISO 15088, pentru a se asigura ca toate controalele sunt pe cat de poate de oneste. La finalul fiecarei etape de productie, o mostra este evaluata complet, cu privire la diferite atribute de calitate (e.g. suprafata, geometrie).

FPC_EN
ELOT1801_EN

SISTEMUL DE MANAGEMENT REFERITOR LA MEDIUL INCONJURATOR

Potrivit  standardului international EN ISO 2015 al TÜV NORD CERT.

Certificatul asigura coexistenta armonioasa intre activitatile desfasurate de ALUMIL si mediul natural. ALUMIL a obtinut si aplicat, incepand cu 2002, certificatul privind Sistemul de Management al Mediului, in concordanta cu standardul international EN ISO 14001:1996, pentru activitatile ce privesc extrudarea profilelor din aluminiu, vopsirea in camp electrostatic, vopsirea imitatie de lemnb si producerea profilelor cu bariera termica.

SISTEMUL DE MANAGEMENT AL SANATATII SI SIGURANTEI IN MUNCA

Potrivit standardului national BS OHSAS 18001: 2007 al TÜV NORD CERT.

Compania a implementat un sistem certificat de siguranta si sanatate in munca, inca din 2003, care are ca scop sa identifice, sa evalueze si sa previna orice risc la locul de munca in conformitate cu prevederile legale in domeniu.

ELOT1801_EN
QUALICOAT_2018_EN

QUALICOAT

Vopsirea in camp electrostatic a profilelor de aluminiu.

La nivel European, calitatea controlului si certificarea produselor din aluminiu vopsite in camp electrostatic sunt determinate de specificatiile standardelor QUALICOAT.
ALUMIL este certificat pentru clasa QUALICOAT si SEASIDE, din 1999, de catre Asociatia Elena a Aluminiului, membra a Asociatiei Europene a Aluminiului.

GSB International

Certificat privind calitatea vopsirii profilelor din aluminiu

Din iulie 2003, procesul de vopsire in camp electrostatic al ALUMIL este certificat la standardul german GSB International. Corpul decizional al GSB International a implementat un standard de verificare mult mai extins si exigent fata de QUALICOAT, asigurand chiar mai eficienta calitatea exceptionala a vopsirii in camp electrostatic, pe care ALUMIL o desfasoara.

GSB_2015
Qualanod-Architecture-2018_en

QUALANOD

Certificat privind calitatea anodizarii profilelor din aluminium

Unitatea de anodizare este certificata incepand cu anul 2008, prin sigla de calitate QUALANOD pentru calitatea anodizarii electrochimice a profilelor din aluminiu, de catre Greek Aluminium Association.