Alumil Romania
Choose your local website

Ambasadorii Verzi ALUMIL: Echipa de voluntari formată din angajații noștri

Angajații ALUMIL au grijă de mediu și iau inițiative pentru a-l proteja și promova.

Ambasadorii Verzi este echipa de angajați voluntari „dedicați” a ALUMIL, a cărei misiune este protecția mediului și conștientizarea cu privire la problemele de dezvoltare durabilă și comportament. Planul de acțiune al echipei include campanii de conștientizare a angajaților, modernizarea mediului de lucru care vizează o amprentă energetică redusă, activități de îmbunătățire în zonele din mediul urban, precum și seminare desfășurate în colaborare cu oameni de știință sau instituții din domeniul ecologiei.

13.000 de litri de deșeuri și materiale reciclabile

Echipa a participat la acțiuni de curățare în Epanomi și Doirani și a colectat 13.000 de litri de deșeuri și materiale reciclabile.

Creștere cu 80% a numărului de membri ai echipei

De la înființarea echipei în 2020, numărul angajaților care au devenit membri a crescut cu 80%.

Au fost plantați 480 de puieți

Aceștia au participat la acțiunea Greek Eco Project din Triadi Salonic, unde au fost plantați 480 puieți.

Acțiunile noastre

Împădurire

Ambasadorii Verzi ALUMIL nu puteau lipsi de la inițiativele care vizează protejarea și susținerea pădurilor noastre. Echipa participă la acțiuni de împădurire, desfășurând activități de informare cu privire la problemele legate de pădurile din țara noastră și de promovare a rolului crucial pe care îl joacă conservarea acestora pentru viețile tuturor.

Informarea angajaților noștri cu privire la problemele ecologice

Informarea angajaților noștri cu privire la problemele ecologice

Unul dintre obiectivele principale ale echipei este acela de a motiva cât mai mulți angajați ALUMIL să adopte practici mai sustenabile în viața lor cotidiană. Prin desfășurarea de campanii, seminare și activități, Ambasadorii Verzi contribuie la aprofundarea cunoștințelor colegilor lor și îi încurajează să ducă un stil de viață mai „verde”.

Menținerea curățeniei mediului natural

Echipa preia sau participă la acțiuni de curățare în zonele unde se desfășoară operațiuni de eliminare extinsă a deșeurilor. Preocuparea cheie este menținerea curățeniei mediului natural, precum și motivarea concetățenilor noștri să ia măsuri împotriva practicilor care provoacă dezastre naturale. 

Membrii Ambasadorilor Verzi participă la acțiuni de curățenie, păstrându-și totodată deschiderea față de orice persoană care dorește să contribuie prin prezență.

Testimoniale

Citiți mai multe despre acțiunile noastre verzi

Al doilea raport de sustenabilitate: Progresul și sustenabilitatea înainte de toate

Mai multe detalii

Contact

Pentru mai multe informații cu privire la acțiunile de responsabilitate socială corporativă și dezvoltare sustenabilă, vă rugăm să completați formularul cu datele dumneavoastră de contact și vom reveni în cel mai scurt timp.

Formular de contact