Alumil Romania
Choose your local website

Institute de Certificare

În compania noastră, orice sistem din aluminiu existent sau nou lansat este însoțit de certificatele de performanță corespunzătoare. Colaborarea noastră multi-anuală cu institutele recunoscute la nivel internațional care îndeplinesc cerințele pieței globale, ne oferă un avantaj competitiv unic. Astfel, putem fi siguri că produsul final îmbunătățește calitatea vieții utilizatorului final.
ift Rosenheim
ift Rosenheim a fost înființat în 1966 de o echipă de oameni de știință, ingineri și profesioniști din diverse domenii de expertiză. Este echipat cu laboratoare extrem de moderne, care oferă o viziune holistică pentru construcția elementelor pentru clădiri și structuri. Activitatea principală a institutului este de a furniza cercetări și certificări care satisfac cerințele industriei de producție a ferestrelor, fațadelor și ușilor, indiferent de materialele folosite. Certificările institutului acoperă problemele legate de standarde, cercetare, acreditare, precum și verificarea testelor sau calculelor efectuate.

Institutul Passive House


Passive House Institute (PHI) este un institut de cercetare independent și poate fi descris ca centrul de cercetare și dezvoltare a ideii de ”casă pasivă”. Încă din 1996, când a fost înființat, păstrează un caracter de colaborare și ajută la certificarea construcțiilor conform singurului standard de performanță energetică recunoscut la nivel internațional.
CSTB
Centrul Științific și Tehnic Francez pentru construcții oferă părților interesate o gamă largă de teste și certificări ale proceselor de fabricație. Măsurătorile sunt efectuate în laboratorul de 2.500 de metri pătrați, care include trei instalații mari de testare și patru instalații de sprijin. Mai precis, CSTB efectuează teste pentru a se asigura că producția de profile de aluminiu cu rupere de puncte termică (conectarea profilelor cu întreruperi termice) se face în conformitate cu procedurile adecvate definite de standarde.

Istituto Giordano


Un institut care nu își restrânge funcționarea la domeniul obligatoriu al direcțiilor europene, dar își extinde activitatea oferind măsurători de calitate, performanță și certificare în conformitate cu legislația națională. În plus, față de funcția sa de bază, Institutul Giordano desfășoară activități de cercetare și formare a proiectanților și a sistemului de testare, în fața părților interesate. Certificatele sale sunt recunoscute și respectate la nivel internațional.
UBAtc
UBAtc este singura autoritate belgiană care oferă aprobare tehnică pentru materialele de construcții, produse, sisteme și instalatori. Oferă nu numai certificări tehnice naționale, dar și europene. Drept urmare, aceasta acoperă fiecare cerință, de când Aprobările Tehnice Europene (ETA) se limitează strict la mediul de reglementare și Directiva Europeană 89/106 / CEE și Aprobările Tehnice Naționale (ATG) sunt evaluări voluntare care acoperă caracteristici reglementate și nereglementate, dovedind potrivirea pentru utilizarea prevăzută.

WINTECH


Compania britanicaă oferă servicii care se încadrează într-o serie de teste și măsurători pentru a certifica faptul că produsele controlate se conformează unui set de standarde și reglementări ale industriei. De obicei, pot fi raportate studii specifice care acoperaă cerințele CWCT, PAS 24, securizate prin proiectare și NHBC. Este important de menționat că WINTECH cooperează și oferă serviciile companiilor producătoare de pereți cortină, geamuri și rame de ferestre.
CLEB
Cu sediul central în America Centrală și de Nord, CLEB oferă studii aprofundate și certificări care îndeplinesc pe deplin cerințele și nevoile companiilor din industrie. Cu birouri și ateliere în Montreal, Chicago, Quebec, Ottawa, Truro și New York, are o prezență puternică și o credibilitate ridicată. Cercetările certificate sunt efectuate pe baza standardelor globale care verifică rezultatele testelor și procedurilor de calcul care sunt efectuate.

ITB


De peste 70 de ani, Institutul de Cercetări în Construcții (ITB) conduce cercetări de laborator pentru industria construcțiilor și gestionează implementarea și aplicarea practică a rezultatelor sale. Cu supravegherea oficială a Ministerului Polonez al Investițiilor și Dezvoltării Economice, utilizează metodologii de cercetare de ultimă generație și echipamente specializate de măsurare, sprijinind în dezvoltarea construcțiilor atât în țară cât și în străinătate.
ATI Intertek
Intertek, unul dintre cei mai importanți furnizori din lume de soluții de calitate și securitate pentru o gamă largă de industrii la nivel mondial, a efectuat achiziția pentru Architectural Testing Inc. (ATI) în 2013. Până în prezent, combinâ credibilitatea sa cu experiența unei testări majore și compania de certificare din America de Nord, aprobând performanța sistemului pe baza unor măsurători și criterii științifice.

Element Materials Technology


Element Materials Technology este un furnizor global de servicii de Testare, Inspecție și Certificare pentru o gamă diversă de materiale și produse din sectoarele în care greșeala de service nu este o opțiune. Obiectivul este de a certifica atât materialele, cât și produsele pentru a respecta toate cerințele relevante și cerințele de siguranță în timpul aplicării finale. De asemenea, își propune să demonstreze că există consecvență și calitate comercializabilă, respectarea tuturor standardelor și reglementărilor relevante din industrie, iar în sfârșit materialele și produsele sunt adecvate scopului prevăzut pentru care sunt realizate.
NTCL
NTCL (National Certified Testing Laboratories) este un laborator de testare și cercetare independent, recunoscut pe deplin pentru industriile de arhitectură și construcții care funcționează din 1977, acreditat de ISO / IEC 17025. Este un centru de cercetare în dezvoltare rapidă care oferă servicii de înaltă calitate campaniilor din industrie, datorită experienței sale vaste și a echipamentelor moderne.

Thomas Bell-Wright International


Thomas Bell-Wright International Consultants este o companie de IT specializată cu sediul în Dubai. Din 1995 oferă servicii independente de testare, inspecție și certificare (TIC) în principal pentru industria construcțiilor. Se concentrează pe clădiri comerciale de mari dimensiuni și oferă servicii pentru a asigura construirea cu succes a elementelor arhitecturale. În același timp, asigură calitatea și performanța materialelor de construcție pe probleme legate de riscurile de incendiu și securitate.
Riverbank Acoustical Laboratory
Riverbank Acoustical Laboratories este un serviciu de testare fonică, recunoscut ca NVLAP, fondat de Wallace Clement Sabine în 1918. Organizația actuală rămâne o sursă foarte respectată privind procesele independente de testare a specificațiilor de izolare fonică a produsului. RAL este specializat în STC (pierdere de transmisie sonoră prin ASTM E90), NRC (absorbția sunetului pe ASTM C423), IIC (transmisie sunet de impact de ASTM E492) și test de putere sonoră (ISO 6926).

AUTH


Universitatea Aristotel din Salonic este una dintre cele mai mari instituții de învățământ superior din Grecia, înființată în 1925, activitatea principal fiind în domeniul educației. În afară de aceasta, AUTH „exploatează” cunoștințele sale tehnice și personalul specializat, pentru a oferi certificări și teste de izolare fonică a sistemelor din alumstiniu.


Universitatea Tehnică Națională din Atena
Cu sediul central în Atena și înființată în 1836, NTUA este cea mai veche universitate tehnologică din Grecia, contribuind la dezvoltarea științifică, tehnică, socială și economică a țării. Prin furnizarea de cercetări si certificări privind izolarea fonică și de siguranță impotriva incendiilor, are legătură cu piața prin oferirea unui avantaj competitiv puternic companiilor din industria aluminiului.

MT Group


Grupul MT a fost înființat în1980 și reprezintă una dintre cele mai mari companii de testare și inspecție care deservesc industria construcțiilor din regiunile din centrul și nord-estul Atlanticului. Testele efectuate în laboratoarele moderne ale companiilor sunt realizate în conformitate cu ASTM, AAMA, AASHTO, NVLAP sau Armata Inginerilor. De obicei, serviciile furnizate includ servicii de laborator, studii de construcții și geotehnice, inspecție, controlul calității și alianțe de cooperare. În același timp, MT oferă rezultate din cercetările asupra materialelor legate de oțelul structural, armarea, betonul, zidăria, asfaltul și solul. De asemenea, se efectuează teste și inspecții speciale, care includ ferestre, mecanisme și pereți.
Hellenic Defense Systems
Grupul EAS a fost înființat în 2004 ca urmare a fuziunii dintre companiile din industria greacă Hellenic Arms Industry (EBO) și PYRKAL. Când a fost creat, a fost un producător major cu mii de angajați și multe fabrici. Produce o serie de produse care include cele mai multe tipuri de arme utilizate astăzi la nivel mondial și se remarcă pentru activitatea de export intensă. Datorită cunoștințelor și experientei sale de specialitate, dezvoltă o acțiune paralelă care satisface nevoile pieței în certificările pentru desemnarea sistemelor din aluminiu drept „antiglonț”.