Centers-header

Kapacitetet e prodhimit

Në ALUMIL ne ndërtojmë përsosmëri çdo ditë. Nëpërmjet objekteve tona moderne të prodhimit dhe kontrollit të rreptë të cilësisë përgjatë gjithë linjës së prodhimit, ne sigurojmë krijimin e produkteve superiore me vlerë të lartë të shtuar.

Kapacitetet prodhuese

 • 106.000 ton nxjerrje alumini
 • 75.000 ton Lyerje me pudër
 • 80.000 ton lingota
 • 22,000 ton alumini anodizuar
 • 30.500 ton profile me izolim termik
 • 950.000 m2 panele të përbërë prej alumini
 • 2.000.000 m2 fletë polikarbonati

Kapacitete për cdo gjë

E fundit por jo më pak e rëndësishme, vendet industriale ALUMIL ku operphet:
 • Linjat e shumta CNC, makinat e prerjes, sharra prerjeje, makinat e shpimit
 • Impiante prodhimi aksesorësh
 • Linjat e paketimit automatik
 • Linjat e nxjerrjes poliamide dhe PVC
 • Linja e montimit për panelet diellore
 • Makinat e lucidimit dhe linjat e bombardimit me rërë
 • Makineritë e prodhimit të ndaresve akustik

Linjat e Prodhimit

Ne e duam atë që bëjmë dhe kjo është arsyeja pse ne duam të jemi të shkëlqyer në çdo aspekt. Që nga sot, ALUMIL ka 12 fabrika në 6 vende

Për të marrë një ide të integrimit dhe organizimit konsideroni se objektet tona industriale përfshijnë:
 • 11 linja nxjerrje alumini
 • 8 linja lyerje me pudër (7 horizontale + 1 vertikale)
 • 3 linja imitimi (druri dhe ngjyra të veçanta të efektit)
 • 3 impiante anodizimi
 • 2 fonderi për prodhimin e lingotave prej alumini
 • 10 linja të montimit të poliamideve termike
 • 1 repart për prodhimin e dyerve të ndryshme të parafabrikuara dhe të hyrjes
 • 2 impiante prodhimi, përpunimin dhe montim aksesorësh
 • 1 fabrikë prodhimi për shkumë-alumini për grila
 • 1 vend prodhimi për sisteme të automatizuara dhe ashensorë me METRON, një degë autonome e specializuar në automatizim
 • 1 fabrikë prodhimi për panele të përbërë prej lumini
 • 1 fabrikë prodhimi për fletët e polikarbonatit