Sistemeve Arkitekturore të Aluminit

Architectural Systems

Profili Korporatës

Në ALUMIL ne ndërtojmë përsosmëri çdo ditë

Bota po ndryshon me shpejtësi dhe çdo ditë lindin kërkesa të reja. Ndërtesat moderne kërkojnë dizenjimin dhe ndërtimin e sistemeve të dyer dritareve me standarde të larta. Duke u fokusuar gjithmonë në specifikimet dhe kërkesat e tregjeve më të përparuara në mbarë botën, ALUMIL ka krijuar një portofol produkt i cili përfshin produkte inovative dhe i përgjigjet në mënyrë të përsosur nevojave moderne të ndërtimit.

Nevojat e klientëve tanë janë mjaft të gjera, dhe kështu është edhe portofoli i produkteve tona. Secili prej produkteve tona është projektuar me një mendim në mendje: Si të ofrojmë zgjidhjen më të mirë të mundshme dhe të maksimizojmë vlerën për klientët tanë.