Logistics_Header

Logjistika & Magazinimi

Οur advanced International Logistics Center and our various warehouses across the globe are able to serve the markets effectively, wherever & whenever
Distribution warehouse shelves with aluminium profiles
Magazinat tona menaxhohen nga një sistem modern i menaxhimit të magazinave, i cili ndërlidhet në mënyrë interaktive me sistemin qendror IT të kompanisë dhe kordinon të gjitha magazinat e Grupit në të gjithë globin.

Qendra Ndërkombëtare e Logjistikës dhe magazinat tona të ndryshme anembanë globit janë në gjendje të shërbejnë në mënyrë efektive në tregjet globale, kudo dhe kurdoherë.
Pozicioni strategjik gjeografik i linjave tona, në zemër të basenit të Mesdheut dhe në udhëkryqin e vendeve perëndimore dhe lindore, është një avantazh i rëndësishëm konkurrues, duke rritur efikasitetin e proceseve tona të shpërndarjes. Qasja jonë e shpejtë në portet ndërkombëtare, siguron dërgesa të shpejta dhe transporte të përsosur jashtë shtetit. Për më tepër, ne zgjedhim me kujdes partnerët tanë të transportit dhe përdorim zgjidhjet më të mira të mundshme logjistike për klientët tanë.

E fundit por jo më pak e rëndësishme, sistemi ynë i avancuar i informacionit menaxhon monitorimin sistematik të të gjitha proceseve, nga importi i lëndëve të para në produktin përfundimtar. Pra, me ne, asgjë nuk humbet.