Industries-Served_Header

Industritë e Ushtruara

Qëllimi ynë është të përmbushim plotësisht dhe në mënyrë konkuruese nevojat e klientëve tanë dhe ky është motivi ynë për inovacion të vazhdueshëm. Ne mund të përmbushim pothuajse çdo kërkesë të konsumatorëve të produktit bazuar në ekstrudimin e aluminit. Ne tashmë prodhojmë dhe shpërndajmë profile për shumë konsumatorë industrialë

ALUMIL kryesisht zbaton aluminin e serisë 6000 e cila përfshin vetitë që janë ideale për përpunim të gjerë.

Departamenti ynë i zhvillim kërkimit me ekipet shumë të specializuara të inxhinierëve, të cilët janë përgjegjës për projektimin, zhvillimin dhe integrimin e produkteve në procesin e prodhimit, do të kënaqin edhe klientët më të kërkuar. Njohuritë shumë të specializuara dhe potencialet e pashembullta të prodhimit të njësisë së biznesit industrial ALUMIL, çojnë në një gamë produktesh të shumëllojshme të aplikimeve të ndryshme:
 • Aplikimet e industrisë së transportit
 • Sisteme Skelash & punime në lartësi
 • Aplikime alumini për Marinë
 • Ngrohje, ajër të kondicionuar dhe aplikime ventilimi
 • Pajisje matëse
 • Sisteme fasadë
 • Pajisje inxhinierike
 • Ndriçim
 • Sisteme portash për kopshte
 • Serra
 • Panele diellore
 • Kabina dushi
 • Dyer garazhi
 • Rrjetë insektesh
 • Sisteme kyçje
 • Sistemet hekurudhore
 • Dyer frigoriferike
 • Mbulesa për dysheme
 • Mobilje
 • Hijëzues
 • Tabela reklamimi
 • Barriera akustike